Θα έχει να μοιράζει…

Θα σας γελάσω και δεν το θέλω μέρες που είναι για την σκοπιμότητα της αγοράς τριακοσίων (300) αντιγράφων της επετειακής εκδόσεως με τίτλο "Ο Οδοντωτός Διακοφτού-Καλαβρύτων- 120 Χρόνια / Ιστορία, Παρουσίαση, Περιήγηση", από την εταιρεία με την επωνυμία «High Books IKE» από την εταιρεία Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης

Σιδηροδομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ).

Την αγορά αξίας 6 χιλιάδων ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ) την υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, προερχόμενος από τις τάξεις των εργαζομένων της εταιρείας. Ελπίζω πως θα έχει περισσέψει και κανένα αντίτυπο για να προσφερθεί και στους επενδυτές που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία της ιδιωτικοποίησης της εταιρείας με την οποία προκύπτει από παλιά του κείμενα σε blogs συνδικαλιστικών παρατάξεων διαφωνεί ο επικεφαλής της κ. Αναγνωστόπουλος.

Πάντως, προς ενημέρωση και μόνο των ενδιαφερομένων η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το 100% της ΕΕΣΣΤΥ (αποσχίστηκε από κοινό κορμό του ΟΣΕ το 2013, ανήκει κατά 100% στο ΤΑΙΠΕΔ και παρέχει υπηρεσίες συντήρησης του σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού) λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα