Τα εξοργιστικά πλούσια παιδιά της Νιγηρίας

Σπίτια επενδυμένα με χρυσό, συλλογές παπουτσιών Louboutin σαν να ήταν γραμματόσημα και όπλα που αντί για σφαίρες πετάνε χρήματα! Τα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας, της Αγγλίας και της Αμερικής έχουν σκληρούς ανταγωνιστές αυτά τα παιδιά από την Αφρική.

Τα πλούσια παιδιά του Instagram δεν μας απογοητεύουν ποτέ, όσον αφορά την προβολή της υπερπολυτελούς ζωής τους στα social media.

Είχαμε συνηθίσει στην προβολή των ζωών, πλούσιων παιδιών από την Αμερική, την Αγγλία και την Ρωσία, που μας πρόβαλαν τα ακριβά τους τζετ, τα επώνυμα ρούχα τους και τις πολυτελείς ζωές τους.

Πλέον έχουν πολύ δυνατό ανταγωνισμό, από τα πλουσιότερα παιδιά της Νιγηρίας, την μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής. Τα παιδιά αυτά αποφάσισε να προβάλει ο λογαριασμός Richkidsnaija στο Instagram.

Ο Emeka Okonkwo, γνωστός και ως e-money, είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της χώρας μέσω των ενδιαφερόντων του, όπως το πετρέλαιο, η διαχείριση ακινήτων και η δική του δισκογραφική εταιρεία. Ένα δισεκατομμύριο Νιγηριανά Naira είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια λίρες. Έχει διάφορες ιδιοκτησίες στην πόλη Lagos και τις έχει διακοσμήσει με επιχρυσωμένα έπιπλα. Του αρέσει να πετάει στους καλεσμένους γάμων χρήματα με όπλο.

Ο ράπερ και σχεδιαστής, Bayo Adewale, ή αλλιώς Bnaira, έχει κι αυτός την συνήθεια να πετάει χρήματα σε πάρτι. Έγινε γνωστός από την αγάπη του για κόκκινα αυτοκίνητα και σπούδασε γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Lagos.

Τα παπούτσια Louboutin κάνουν θραύση στην Νιγηρία, με τους νεότερους και πλουσιότερους άνδρες, Hushpuppi και Mompha να μας δείχνουν την συλλογή τους.

Ο Mompha, Διευθύνων Σύμβουλος του Lagos Bureau De Change, δήλωσε πως έχει πολλά Louboutins και πνίγεται σε μια θάλασσα από κόκκινα παπούτσια. Δεν διστάζει όμως να δείξει και τις πολλές τσάντες από τις αγορές του στους πιο ξακουστούς οίκους μόδας όπως Gucci, Cavalli, Valentino, Hermes, Versace και Louis Vuitton. Έγραψε όμως και υποσημείωση πως για ότι ψώνισε πλήρωσε με μετρητά.

Ο Hushpuppil από την άλλη δήλωσε περήφανα πως ήταν προσκεκλημένος σε μια ιδιωτική προβολή της νέας κολεξιόν του Versace. Ξόδεψε επίσης ένα εκατομμύριο Naira, δηλαδή 2.500 λίρες σε μια τσάντα Versace.

Keywords
Τυχαία Θέματα