Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες – 24ωροι αποκλεισμοί δρόμων

Στον χορό των κινητοποιήσεων συνεχίζει να κινείται η χώρα με τους αγρότες, τους δικηγόρους και τους συμβολαιογράφους να κλιμακώνουνξ τις κινητοποιήσεις τους, ενλω από αύριο αναμένεται να ενταθούν οι αποκλεισμοί των μεγάλων δρόμων σε όλη τη χώρα. Την Πέμπτη, στο μεταξύ, είναι προγραμματισμένη η πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Οι αγρότες προσανατολίζονται να προχωρήσουν σε πολύωρους αποκλεισμούς

εθνικών οδών, ωστόσο, τις σχετικές αποφάσεις θα τις λάβουν τα κατά τόπους μπλόκα το πρωί της Δευτέρας.

Για σήμερα προχωρούν σε ολιγόωρους αποκλεισμούς.

Τα Τέμπη θα είναι κλειστά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Κλειστό από τιες 3μμ έως αργα το βράδυ το τελωνείο του προμαχώνα για τα φορτηγά.

Στις Σέρρες κλειστή θα παραμέινει η παλιά εθνική οδός στα Κερδύλια από τις 6μμ μέχρι τις 9μμ.

Κλειστά παραμένουν τα μπλόκα στην Νίκαια και στους κόμβους της Εγνατίας σε Κερδύλια και Χρυσούπολη Καβάλας και στην Αθηνών Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού.

Σήμερα, αγρότες και κτηνοτρόφοι διοργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 7 το απόγευμα, στο μπλόκο που βρίσκεται στην αφετηρία της Εγνατίας στην Ηγουμενίτσα.

Η Πρωτοβουλία Αγροτών αναμένεται τελικά να αποφασίσει για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στην προγραμματισμένη ομιλία του Δημήτρη Μάρδα και του Σωκράτη Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αιφνιδιαστικό μπλόκο επιφύλαξαν όμως οι αγρότες στην Κρήτη στον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρμουμπλή, ο οποίος βρισκόταν στο νησί για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκατώματος.

Την ίδια ώρα, την παράταση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου αποφάσισαν χθες και οι δικηγόροι ενλω οι συμβολαιογράφοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» και οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί.

Keywords
απεργια, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, σερρες, νικαια, αθηνα, νέα, θεσσαλονικη, συριζα, κρητη, υπουργειο εσωτερικων, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια ταξι, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, απεργια γσεε, απεργια αδεδυ, μπλοκα αγροτων, εθνικη, ηγουμενιτσα, νησι, τα νεα, υψος, ωρα, ασφαλιστικα μετρα, βραδυ, βρισκεται, δευτερα, εσωτερικων, ιδια, ομιλια, μπλοκο, οδος, πεμπτη, πλειστηριασμοι, πρωι, συγκεντρωση, τελωνειο, τεμπη, φορτηγα, χωρα
Τυχαία Θέματα