Σίγουροι εμφανίζονται στις Μινωϊκές για την εξαγορά της HSW

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Σε σήριαλ με γρήγορη εξέλιξη έχει μετατραπεί η προσπάθεια του Ομίλου Grimaldi να εξαγοράσει την Hellenic Seaways. Ο ιταλικός όμιλος μέσω της Minoan Lines αγόρασε ήδη τις μετοχές της Interamerican που ανέρχονται σε ποσοστό 4% και αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα γίνει επίσημη ανακοίνωση στο ελληνικό χρηματιστήριο

ενώ η εταιρεία θα πάρει επίσημη θέση.

Η Minoan ανεβάζει το ποσοστό της στο 37,3%. Κύκλοι της εταιρείας με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης πήραν θέση, μιλώντας στο newmoney.gr, στα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να διακόψει δρομολόγια σε απομακρυσμένα νησιά και να μεταφέρει την έδρα της HSW στην Ιταλία, εφόσον καταφέρει να την εξαγοράσει:

«Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει. Η HSW εφόσον ολοκληρωθεί η εξαγορά της από τις Μινωϊκές, που θα συμβεί, να είστε σίγουροι, θα έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης. Θα πρέπει να έρχεστε στο νησί για να τη βλέπετε» τόνισαν και προσέθεσαν:

«Οι Mινωϊκές έχουν πολύ καλούς μετόχους που σε δύσκολες οικονομικά εποχές έβαλαν πολλά χρήματα και στήριξαν την εταιρεία και αυτό το εκτιμούμε».

Στο μεταξύ, οι Μινωικές Γραμμές υπέγραψαν επιχειρησιακή σύμβαση με το σύλλογο εργαζομένων δίνοντας αύξηση της τάξης του 3,5% για το 2016 και 3,5% αύξηση για το 2017. Οι αυξήσεις αφορούν σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας σε όλη την χώρα.

Keywords
Αναζητήσεις
μινωικες αυξηση
Τυχαία Θέματα