Σε διπλασιασμό κερδών ως το 2022 στοχεύει η Ferrari

Η Ferrari NV σκέφτεται να προσθέσει ένα ευρύχωρο "λειτουργικό όχημα" τεσσάρων θέσεων ως μέρος μιας σημαντικής επέκτασης πέρα ​​από την παραδοσιακή εξειδικευμένη αγορά των "σούπερ αυτοκινήτων" σε προσπάθεια διπλασιασμού των κερδών έως το 2022, δήλωσαν οι άνθρωποι με γνώση του θέματος.

Το τελικό πενταετές πρόγραμμα υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σέρτζιο Μαρτσιόνε, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2021, θα στοχεύει στην αύξηση των ετήσιων παραδόσεων πέρα ​​από ένα όριο 10.000 αυτοκινήτων που η εταιρεία

έχει επιβάλλει, το οποίο επιτρέπει στη Ferrari NV να λειτουργεί με λιγότερο αυστηρούς κανόνες για την εξοικονόμηση καυσίμου, όπως είπε ένας γνώστης του θέματος, υπό την αίρεση της ανωνυμίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο που πρόκειται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2018 και θα μπορούσε να εκθέσει την αυτοκινητοβιομηχανία σε αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, η Ferrari θα κατασκευάσει κι άλλα υβριδικά μοντέλα για να βελτιώσει την αποδοτικότητα των οχημάτων της και να πείσει νέους πλούσιους αγοραστές. Ένας εκπρόσωπος της Ferrari όταν ρωτήθηκε για το θέμα, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα