Πρώτο σε απόδοση το «Alpha Trust ομολογιών εσωτερικού»

Πρώτο σε απόδοση αμοιβαίο ομολογιακό κεφάλαιο παγκοσμίως για την πενταετία (31.1.2012-31.1.2017) αναδείχθηκε το Α/Κ «ALPHA TRUST ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ», σύμφωνα με τη λίστα της Thomson Reuters Lipper.

Με απόδοση 252,54%, (μέση ετήσια απόδοση 28,7%) το Α/Κ «ALPHA TRUST ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» βρέθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ 3.152 ομολογιακών Α/Κ.

Στόχος

του Αμοιβαίου Κεφαλαίου «ALPHA TRUST ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» είναι να προσφέρει στους μεσοπρόθεσμους επενδυτές με χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον 2 ετών, τη δυνατότητα επίτευξης υπεραξιών και εισοδήματος που προσφέρουν τα ομόλογα εσωτερικού, επενδύοντας σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ομολογιών κυρίως εκδοτών εσωτερικού. Για την επίτευξη του επενδυτικού του σκοπού, το ενεργητικό του Α/Κ επενδύεται σε τίτλους ελληνικών κρατικών ομολόγων (ΟΕΔ) και εταιρικών ομολόγων (εκδότες με έδρα ή κύριες δραστηριότητες στην Ελλάδα) σε Ευρώ. Οι τοποθετήσεις σε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου ξεπερνούν το 65% του καθαρού ενεργητικού του Α/Κ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα