Πούτιν: Ο λαός απεχθάνεται το κόμμα μου – Θα κατέβω ως ανεξάρτητος για την προεδρία

«Θα κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι με το κυβερνών κόμμα "Ενωμένη Ρωσία που ο λαός απεχθάνεται», είπε στους εμβρόντητους δημοσιογράφους που τον παρακολουθούσαν στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη τύπου του ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Govorit Moskva" έκανε την πρώτη ερώτηση στον Ρώσο πρόεδρο κι έβγαλε "λαβράκι": «Ποιος είναι ο στόχος σας για την επόμενη προεδρική καμπάνια αν θα κερδίσετε τις εκλογές

το 2018;», με τον Πούτιν να επισημαίνει: «Θα κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι με το κυβερνών κόμμα "Ενωμένη Ρωσία που ο λαός απεχθάνεται».

Ο Πούτιν εξήρε επίσης την αναγκαιότητα διαφορετικών γλωσσών σε ρωσικές περιοχές επισημαίνοντας ότι οι τοπικές κουλτούρες θα πρέπει να προστατεύονται σε μέρη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Ποιος είναι ο Πούτιν από πολιτικής άποψης», ο Ρώσος πρόεδρος υποστηρίζει ότι θα ήθελε να είναι κάποιος που να απολαμβάνει την ευρεία υποστήριξη του ρωσικού λαού.

Σε ότι αφορά τους πολιτικούς του αντιπάλους στη Ρωσία, ο Πούτιν κάνει αναφορά σε στατιστικά στοιχεία σχετικά με την ρωσική οικονομία και τον τομέα της υγείας τα οποία υπό την ηγεσία του δείχνουν ότι όλα βαίνουν ομαλά.

«Η αντιπολίτευση χρειάζεται προτάσεις για το πώς να κάνει τα πράγματα καλύτερα... Υπάρχουν αμφιβολίες μεταξύ των Ρώσων πολιτών ότι η αντιπολίτευση έχει κάνει ρεαλιστικές προτάσεις γι' αυτά τα ζητήματα», προσθέτει.

Δείτε LIVE τη συνλεντευξη Τύπου του Ρώσου προέδρου:

Keywords
Τυχαία Θέματα