Πορνοστάρ πήγε στο Ιράν για να κάνει πλαστική προκαλώντας σάλο στους μουσουλμάνους

Μια Βρετανή πορνοστάρ φέρεται να έχει εξαγριώσει τους μουσουλμάνους μετά την αποκάλυψη ότι ταξίδεψε στο Ιράν για να κάνει πλαστική μύτης καθώς εκεί οι τιμές είναι χαμηλές.

Η ξανθιά σεξοβόμβα Candy Charms, γνωστή για το τεράστιο στήθος της που ζυγίζει δύο κιλά(!), δημοσίευσε μια selfie στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τη χειρουργική επέμβαση.

Φορώντας μαντίλα και γυαλιά ηλίου, η πορνοστάρ αποκάλυψε ότι είχε επισκεφθεί την Τεχεράνη, που είναι γνωστή ως η «καλύτερη πόλη του κόσμου για πλαστική μύτης».

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η μύτη μου ήταν στραβή και εκεί γίνεται η καλύτερη χειρουργική επέμβαση μύτης στον κόσμο».

Η ίδια συμπλήρωσε ακόμα: «Αγάπησα την Τεχεράνη. Οι άνθρωποι είναι τόσο ευγενικοί και γενναιόδωροι. Πραγματικά έμεινα συγκλονισμένη από ολόκληρο το ταξίδι. Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί».

Όμως, σύμφωνα με τους Times η ανάρτηση της Charms έχει προκαλέσει διαμάχη στην βαθιά συντηρητική ισλαμική δημοκρατία.

Έχει λάβει περίπου 40.000 απαντήσεις οπού της ζητείται να διαγράψει το λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι απαντήσεις αρνητικές, με αρκετούς φαν να αναφέρουν πως απογοητεύτηκαν που δεν κατάφεραν να την συναντήσουν.

Η Τεχεράνη είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα, αλλά και τις προσιτές πλαστικές επεμβάσεις και πλέον έχει περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις μύτης που εκτελούνται ανά άτομο ακόμα και από το Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα