«Πονοκέφαλος» για τη Χίλαρι το ροζ παρελθόν του Κλίντον

Τρεις πρώην ερωμένες του Μπιλ Κλίντον θέλουν να παρακολουθήσουν το σημερινό, πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ της Χίλαρι και του Τραμπ που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου.

Το «ροζ» παρελθόν του Μπιλ Κλίντον απειλεί να επισκιάσει την τηλεμαχία αλλά και να εκνευρίσει αφόρητα την Χίλαρι, η οποία σήμερα καλείται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό έχοντας απέναντί της τον Αμερικανό "Μίδα", Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά την πρόσκληση που απηύθυνε εμμέσως πλην σαφώς ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώην ερωμένη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζένιφερ Φλάουερς, να παραβρεθεί στο σημερινό ντιμπέιτ, άλλοι δύο κυρίες που πέρασαν από το... κρεβάτι του Μπιλ Κλίντον, μάλλον ζήλεψαν και... αυτοπροσκλήθηκαν.

Εκτός από την Τζένιφερ Φλάουερς, η Πόλα Τζόουνς και η Χουανίτα Μπρόντρικ υποστήριξαν ότι θα ήθελαν να είναι παρούσες στο πρώτο ντιμπέιτ που αναμένεται να καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες τους Αμερικανούς στις 4 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας.

Μέσω των social media οι τρεις κυρίες εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν την πρώτη τηλεμαχία των δύο μονομάχων για το προεδρικό χρίσμα.

Τζένιφερ Φλάουερς

H πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον κτυπά την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της πρώτης τηλεμαχίας των διεκδικητών του προεδρικού χρίσματος.

Η Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανάρμοστη σχέση, εξελίσσεται σε εφιάλτης για την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Την ώρα που η Χίλαρι δέχεται από τους συμβούλους της οδηγίες για την στάση που θα πρέπει να έχει στη σημερινή τηλεμαχία η Φλάουερς, την περιμένει στη... γωνία.

Η Φλάουερς , η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε παραδεχθεί ότι είχαν ερωτική σχέση το 1997, αν και η ίδια υποστήριξε ότι τα είχαν για 12 χρόνια, εκτοξεύει πυρά κατά της Χίλαρι.

"Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως αστείο", είχε δηλώσει παλαιότερα , μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή "Aaron Klein Ιnvestigative Radio". Αλλά η Φλόουερς δεν σταμάτησε εκεί. Κατηγόρησε επίσης τη Χίλαρι ότι αυτή ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ότι κάνει με τις γυναίκες. Είναι αστείο αυτό που λέει , ότι θα προωθήσει τα γυναικεία θέματα", επεσήμανε η Φλόουερς.

Χουανίτα Μπρόντρικ

Η Χουανίτα υποστηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την βίασε το 1978. Είχε δουλέψει εθελοντικά στο εκλογικό επιτελείο για το αξίωμα του κυβερνήτη της Πολιτείας του Άρκανσο το 1978. Ύστερα από 21 χρόνια, η ίδια αποκάλυψε ότι, ο Κλίντον τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Λιτλ Ροκ.

Η Χουανίτα, που διευθύνει οίκο ευγηρίας στο Άρκανσο, είπε χαρακτηριστικά ότι, ο Κλίντον τη βίασε στο ξενοδοχείο Κάμελοτ στο Λιτλ Ροκ του Άρκανσο το 1978, όταν ο ίδιος ήταν γενικός εισαγγελέας της πολιτείας.

Σε συνέντευξή της η Μπρόντρικ, που είχε δουλέψει εθελοντικά στο επιτελείο του μετέπειτα προέδρου όταν εκείνος διεκδικούσε του κυβερνήτη της πολιτείας, είχε πει ότι ο Μπιλ Κλίντον την έπεισε να πιει έναν καφέ μαζί του στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο όπου εκείνη βρισκόταν για ένα συνέδριο, το 1978. Ισχυρίζεται όμως ότι αντί του καφέ ο Κλίντον την έριξε πάνω στο κρεβάτι, όπου την ανάγκασε να ξαπλώσει, της δάγκωσε τα χείλη και τη βίασε.

Όταν η δοκιμασία της τελείωσε,­ σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, ­ ο Κλίντον της είπε να μην ανησυχεί διότι της αποκάλυψε πως ήταν στείρος εξαιτίας μιας παιδικής ασθένειας που είχε περάσει. Η Μπρόντρικ είπε «σαν να σκεφτόμουν ότι μπορεί να έμενα έγκυος ­ δεν σκεφτόμουν όμως για τυχόν εγκυμοσύνη ούτε για οτιδήποτε άλλο. Ένιωθα παραλυμένη, κι άρχισα να κλαίω». Και συνεχίζει. «Αυτό είναι το μέρος που πάντα μένει στο μυαλό μου ­ ο τρόπος που εκείνος έβαλε τα γυαλιά ηλίου, μετά με κοίταξε και είπε "καλύτερα να βάλεις πάγο εκεί...". Έπειτα έφυγε».

Πόλα Τζόουνς

"Μην αφήσετε τον Μπιλ Κλίντον να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Θα παρενοχλήσει σεξουαλικά κι άλλες γυναίκες", προειδοποιεί η πρώην ερωμένη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αμαυρώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι. Τουλάχιστον 22 χρόνια έχουν περάσει από τις καταγγελίες της Πόλα Τζόουνς, περί σεξουαλικής παρενόχλησης της από τον τότε πλανητάρχη και η ίδια περνά στην αντεπίθεση .Το 1994 , η Πόλα Τζόουνς, δημόσια υπάλληλος στην πολιτεία του Αρκάνσας , μηνύει τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Time", η σεξουαλική παρενόχληση έγινε το 1991, κατά την διάρκεια εκδήλωσης όπου ο Μπιλ Κλίντον ήταν βασικός ομιλητής.

Ο Κλίντον, όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, την παρενόχλησε σεξουαλικά, ωστόσο, για την υπόθεση δεν διεξήχθη ουδέποτε δίκη αφού ο Κλίντον προτίμησε να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι 750 χιλιάδων δολαρίων ώστε να προλάβει τα χειρότερα. Σήμερα η Πόλα είναι μία απλή νοικοκυρά που φροντίζει τα δύο της παιδιά στο Λιτλ Ροκ.

Η Πόλα κάνει εκστρατεία αντι- Χίλαρι καλώντας τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να γυρίσουν την πλάτη στη σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ιδανική για πρόεδρος αφού έκανε πλάτες στον Κλίντον για τα ροζ σκάνδαλα.

Περισσότερες ειδήσεις στο protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα