Ποιοι διάσημοι ετοιμάζονται να... μεταναστεύσουν μετά τη νίκη Τραμπ

Απελπισία και ανησυχία επικρατεί στους κόλπους των διασημοτήτων του Χόλιγουντ που στήριξαν ανοιχτά τη Χίλαρι Κλίντον για την αμερικανική προεδρία. Μεταξύ αυτών, η Σερ, η Κέιτι Πέρι, η Lady Gaga, η Lena Dunham, Μάιλι Σάιρους και η λίστα είναι μακρά... Είχαν δηλώσει, μάλιστα, απερίφραστα ότι δεν θα διστάσουν να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ αν επικρατήσει ο μεγιστάνας, ενώ, την ίδια ώρα, ο Καναδάς καλωσορίζει, μέσω Twitter,

τους μετανάστες «ενθαρρύνοντάς τους να φέρουν μαζί τους την κουλτούρα και τις παραδόσεις τους».

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε δημοσίως ότι οι γονείς της ψήφισαν υπέρ του Τραμπ, ενώ οι ακόλουθοί της στο twitter εξέφρασαν τον πανικό τους όταν άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι η Χίλαρι απομακρύνεται από τον Λευκό Οίκο.

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης Lena Dunham πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο μαζί με τη Lade Gaga έλεγαν στους followers: «Ακόμα πιστεύουμε».

Οι διασημότητες κατέφυγαν στο Twitter για να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους για το αποτέλεσμα.

«Είναι μια ντροπιαστική νύχτα για την Αμερική. Αφήσαμε έναν εκπρόσωπο του μίσους να ηγηθεί του μεγάλου μας έθνους. Εναν νταή να ορίσει την πορεία μας. Είμαι συντετριμμένος], γράφει χαρακτηριστικά ο σταρ του Captain America, Chris Evans.

Την ίδια στιγμή, το CNN θύμισε ποιοι διάσημοι είναι αυτοί που ίσως ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες προκειμένου να φύγουν από τις ΗΠΑ, όπως είχαν «υποσχεθεί»..

Ανάμεσά τους η Σερ, που είχε γράψει στο Twitter ότι αν συμβεί αυτό θα πάει στον... Δία. Ο Μπράιαν Κράνστον του «Breaking Bad», είχε δηλώσει ότι θα μετακομίσει στο Βανκούβερ αν κερδίσει ο Τραμπ.

Η Ειμι Σούμερ έχει δηλώσει ότι θα φύγει για την Ισπανία, ή κάπου αλλού, ενώ η επίσης κωμικός Τσέλσι Χάντλερ έχει πει πως για παν ενδεχόμενο ήδη αγόρασε σπίτι σε άλλη χώρα.

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ σε συνέντευξή της ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία είχε πει: «μπορεί να έρθω στη χώρα σας, αν μου το επιτρέψετε, αλλιώς μπορεί να πάω στον Καναδά».

Και η Μάιλι Σάιρους είχε δηλώσει ότι θα φύγει από τις ΗΠΑ- μάλιστα είχε αποκαλέσει τον Τραμπ στα social media «γαμ... εφιάλτη»- ο κωμικός του CNN Τζον Στιούαρτ είχε πει στο People «Θα ανέβω σε πύραυλο και θα πάω σε άλλο πλανήτη», ενώ ο Σάμιουελ Τζάκσον είχε πει στον Τζίμι Κίμελ «θα μετακομίσω τον μαύρο κ...λο μου στη Νότια Αφρική».

Keywords
Τυχαία Θέματα