Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος και εκστρατεία ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Με στοχευμένες προληπτικές/διαγνωστικές εξετάσεις για το γενικό κοινό και ενημερωτικές δράσεις που προωθούν την ιδέα της πρόληψης, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου).

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο καρδιολογικού ελέγχου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, οργανώνει επιστημονικές συναντήσεις και ενημερωτικές διαλέξεις εντός κι εκτός του νοσηλευτικού κέντρου, ενώ προγραμμάτισε και

την δωρεάν εξέταση ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων μέσω της Κινητής Μονάδας Υγείας.

Ειδικότερα, για την περίοδο από 22 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2016, τα Καρδιολογικά Τμήματα και οι διαιτολόγοι του ENHC κατάρτισαν και προσφέρουν - κατόπιν ραντεβού - πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου. Το πακέτο ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ και περιλαμβάνει:

- Κλινική εξέταση από την καρδιολογική ομάδα του ENHC.
- Ηλεκτροκαρδιογράφημα.
- Αιματολογικό έλεγχο (Ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη)
-Πλήρη ανάλυση σύστασης σώματος με λιπομέτρηση, έλεγχο μυϊκής μάζας, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, εκτίμηση βασικού μεταβολισμού και μέτρηση υγρών σώματος.

Επί ενδείξεων ή ευρημάτων από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, εξάλλου, οι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους σε Triplex Καρδιάς, Test Κοπώσεως και Holter Ρυθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους κατά τις ώρες 08:30 - 15:30 από Πέμπτη 22/9 μέχρι και την Παρασκευή 30/9 στο τηλέφωνο 210.6972315 ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Αφετηρία των γενικότερων δράσεων του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, αποτέλεσε η φιλοξενία των εργασιών του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας (16-18 Σεπτεμβρίου). Περισσότεροι από 90 πανεπιστημιακοί και άλλοι κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής καρδιολογικής κοινότητας παρουσίασαν και ανέλυσαν στο Αμφιθέατρο του νοσηλευτικού κέντρου κάθε εξέλιξη στον τομέα της καρδιολογίας, με έμφαση στην καρδιακή ανεπάρκεια, την προληπτική καρδιολογία, την στεφανιαία νόσο και την υπέρταση.

Επιπλέον, στις 30 Σεπτεμβρίου η Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στελεχωμένη από ειδική ιατρική ομάδα, υπό τον συντονισμό του Διευθυντή του Β΄ Καρδιολογικού Τμήματος κ. Ηλία Τσούγκου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε δημότες της Μάνδρας Αττικής. Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας, οργανώνεται από το Β΄ Καρδιολογικό Τμήμα και επιστημονική διημερίδα με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, στις 30/09 και 01/10/2016, στο νέο Πνευματικό Κέντρο του δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα