Πελαγία Χριστάκη: Η γκαρνταρόμπα σας... αλλιώς!

της Σταυρούλας Πράσινου

Πώς να αξιοποιήσετε την γκαρνταρόμπα σας; Το I Have Nothing to Wear είναι εδώ. Η έκφραση αυτή σε απλά ελληνικά, σημαίνει Πελαγία Χριστάκη. Η 34χρονη και ταλαντούχα Πελαγία, αποδεικνύει ότι μαζί της μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της ντουλάπας σας με άλλο μάτι...

Πρόκειται για μια υπηρεσία, όπου η Πελαγία έρχεται σπίτι σας, στην ντουλάπα σας, την οργανώνει για να εξοικονομήσετε χώρο, σας μαθαίνει πώς να διπλώνετε και να κρεμάτε τα ρούχα σας για να μην τσαλακώνονται

και έπειτα σας βοηθάει να συνδυάσετε μεταξύ τους κομμάτια που σας δυσκολεύουν ή να ανανεώσετε ρούχα που έχετε βαρεθεί και να σας δώσει στιλιστικές συμβουλές.

Πως να γίνετε όσο πιο όμορφες γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος της Πελαγίας που συμβουλεύει «Τολμήστε! Ντυθείτε για τον εαυτό σας πρώτα απ' όλα!».

Ένα επαγγελματικό ραντεβού, μία βραδινή έξοδος, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είναι απλά λίγες από τις περιπτώσεις που πρέπει να βρουν την ντουλάπα σας έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Το I Have Nothing to Wear μπορεί να σας βοηθήσει.

Η υπηρεσία αυτή είναι ιδιαίτερα διάσημη στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια κάνει δειλά τα βήματά της και στην Ελλάδα. Είναι μια προσιτή υπηρεσία (50 ευρώ) για γυναίκες αλλά και για άντρες, που θέλουν είναι όσο πιο καλοντυμένοι και προσεγμένοι γίνεται. Μάλιστα, με τον τρόπο αυτό οι σύγχρονες, υπερκαταναλωτικές γυναίκες μπορούν να σταματήσουν να ψωνίζουν ασύστολα και να αξιοποιήσουν τα ρούχα που ήδη έχουν και μπορεί καν να μη θυμούνται!

Η αγάπη της για το ρούχο και τη μόδα, φυσικά και δεν είναι τυχαία, καθώς η γιαγιά της και η μαμά της έραβαν, όποτε από πολύ μικρή αγάπησε τη μοδιστρική τέχνη και μαζί τα υφάσματα, τα χρώματα και τα σχέδια.

Ως απόφοιτος marketing κατάφερε να συνδυάσει δύο μεγάλα πάθη της και έτσι με πολύ όρεξη δημιούργησε αυτή την υπηρεσία. Η ιδέα προέκυψε σε μια περίοδο της ζωής της ιδιαίτερα δύσκολη, όταν έμεινε άνεργη, γεγονός που τελικά απεδείχθη κίνητρο για να γίνει πιο δημιουργική και παραγωγική.

«Δεν έχω τίποτα να βάλω», είναι το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών και η φράση που έχει ειπωθεί από όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, έθνους, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, έστω και μια φορά στη ζωή τους. Αυτή ήταν και η φράση που ενέπνευσε το I Have Nothing to Wear για να δώσει τη λύση σε όλες τις γυναίκες που ανοίγουν την ντουλάπα τους, αντικρίζοντας την με... απόγνωση.

Ακόμα, στο προσωπικό της blog, η Πελαγία ανεβάζει καθημερινά σύνολα, κάνοντας διάφορες προτάσεις. Μπορείτε επίσης να της στείλετε φωτογραφίες από αυτά που θέλετε να φορέσετε και να σας προτείνει με τι να τα συνδυάσετε.

Αν αποφασίσετε πως θέλετε να έρθει στην ντουλάπα σας, το ραντεβού για personal styling μπορεί να κρατήσει 4 ώρες, ενώ η ταξινόμηση ντουλάπας μπορεί να χρειαστεί παραπάνω ώρες, ανάλογα με το μέγεθός της.

Μάλιστα για όσους ενδιαφέρονται αλλά δεν ζουν στο κλεινόν άστυ, η Πελαγία προσφέρει τις υπηρεσίες της και μέσω skype.

Νιώστε ωραία μέσα στα ρούχα που έχετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα