Παίξε arcades με τους αγαπημένους ήρωες του Netflix

Αν θέλεις να σκοτώσεις λίγο χρόνο στο γραφείο σου -και μάλιστα παρέα με ορισμένους από τους αγαπημένους σου τηλεοπτικούς ήρωες-, το Netflix δημιούργησε μία μίνι πλατφόρμα arcade παιχνιδιών για να προβείς σε αυτή την κατακριτέα πράξη. Η σειρά Netflix Infinite Runner αποτελείται από τέσσερα -προς το παρόν- δωρεάν παιχνίδια,

που είναι σχεδόν τα ίδια, απλά αλλάζουν πρωταγωνιστή και φόντο. Έτσι, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ του "Narcos", τον Μάρκο Πόλο της ομότιτλης σειράς (που κόπηκε πρόσφατα), της Πάιπερ Τσάπμαν του "Orange is the new black" και του Μάικ Γουίλερ του φοβερού "Stranger things".

Τα παιχνίδια θυμίζουν πάρα πολύ το αντίστοιχο με τον δεινόσαυρο του Chrome όταν βρίσκεσαι εκτός σύνδεσης: τρέχεις και υπερπηδάς εμπόδια πατώντας μία φορά το space για μονό άλμα ή δύο φορές για διπλό, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να συγκεντρώσεις αντικείμενα για να αυξήσεις για λίγο τη δύναμή σου. Στην περίπτωση του "Narcos", είσαι ο Εσκομπάρ και τρέχεις μέσα στη ζούγκλα μαζεύοντας πακέτα ηρωίνης για εξτρά δύναμη. Όσο πιο υψηλό το σκορ, τόσο πιο μεγάλη η ταχύτητα, ενώ κάποια στιγμή αρχίζει να σε κυνηγούν και οι πράκτορες της DEA με το μοτοσακό.

Στο παιχνίδι του "Stranger things", είσαι ο μικρός Μάικ, πηδάς για να ξεφύγεις φύλακες και ερευνητές του Εθνικού Εργαστηρίου του Χόκινς και μαζεύεις σφαίρες ενέργειας για να καλέσεις την Έντεκα και να σε ξελασπώσει για λίγο. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί αρχίζει να σε κυνηγά το Demogorgon. Αντίστοιχο gameplay θα βρεις και στο "Marco Polo" (προφανώς η πλατφόρμα αναπτύχθηκε προτού ανακοινωθεί η διακοπή της σειράς) και το "Orange is the new black". Όλα τα λεφτά είναι και η οκτάμπιτη μουσική που ακούγεται από το soundtrack κάθε σειράς στο αντίστοιχο παιχνίδι.

Η απουσία των ηρώων της Marvel που έχουν περάσει από την υπηρεσία streaming ("Daredevil", "Jessica Jones", "Luke Cage") είναι αισθητή, μια και μάλλον οι δύο συνεργάτες δεν τα βρήκαν στη χρήση των πνευματικών δικαιωμάτων. Από την άλλη, θα ήθελα να υπάρχει έστω κάποιος ήρωας από το "House of cards". Φαντάζεσαι να μπορούσες να υποδυθείς τον Φρανκ Άντεργουντ να προσπαθεί να αποφύγει τους πράκτορες του FBI;

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα