ΟΤΕ: Νέο μη εκτελεστικό μέλος ο Dr. Robert Hauber

O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξέλεξε εχθές ως νέο μη εκτελεστικό μέλος του τον Dr. Robert Hauber, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Dr. Ηλία Δρακόπουλου, για το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2018.

Βιογραφικό σημείωμα Dr. Robert Hauber

Ο Dr. Robert Hauber σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης, του Mainz και της

Μασαχουσέτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (Dipl. Kfm.) και διδακτορικού (Dr.) διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στην Deutsche Telekom για δέκα χρόνια ως υψηλόβαθμο στέλεχος Χρηματοοικονομικών Θεμάτων σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Πριν ενταχθεί στην Deutsche Telekom, εργάστηκε για την Hewlett Packard, την Procter & Gamble και τη Daimler Chrysler, όπου ασχολήθηκε με τη συγχώνευση της Daimler-Benz με τη Chrysler.

Στην Deutsche Telekom, ο Dr. Robert Hauber εργάστηκε στην T-Mobile International, όπου από το 2002 έως το 2005, διετέλεσε Αντιπρόεδρος Χρηματοοικονομικού Ελέγχου (Controlling) ενώ από το 2005 έως το 2009, ήταν Ανώτερος Αντιπρόεδρος σε θέματα Χρηματοοικονομικού Ελέγχου. Κατά την περίοδο από το 2009 έως το 2011, διετέλεσε επικεφαλής Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Deutsche Telekom στην Ευρώπη, ενώ την ίδια περίοδο ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της T-Mobile στην Τσεχία, του Εποπτικού Συμβουλίου της T-Mobile στην Αυστρία και του Εποπτικού Συμβουλίου της Polska Telefonica Cyfrowa (PTC).

Από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2016, διετέλεσε Chief Officer Χρηματοοικονομικών Θεμάτων, Αντιπρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Slovak Telekom.

Τον Ιούλιο του 2016, ο Dr. Robert Hauber επέστρεψε στην Deutsche Telekom ως Business Leader αναλαμβάνοντας τη θέση του Ανώτερου Αντιπροέδρου Χρηματοοικονομικών της Ευρώπης. Στο ρόλο αυτό, είναι υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης και Τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα