Οκτώ γυναίκες στον Κήπο του Μεγάρου

Η Μαρίνα Σάττι λειτουργεί ως μαγνήτης για μια ιδιαίτερη συναυλία με βασικό εκφραστικό όχημα τις φωνές ενός γυναικείου συνόλου. Οι Αθηναίοι και Αθηναίες που θα επιλέξουν την Τετάρτη να βρεθούν καθισμένοι/ες στο γρασίδι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ξεχωριστές ...Fonέs.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά οκτώ γυναικείες φωνές! Και μεταξύ αυτών, η φωνή της Μαρίνα Σάττι! Οκτώ γυναικείες φωνές σε μια καλοκαιρινή συναυλία στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 21:00).

Διαβάζουμε σχετικά στο site

του Μεγάρου: «Οκτώ γυναικείες φωνές "σολάρουν" και συνεργάζονται πάνω σε αγαπημένες μελωδίες ή βάζουν στο παιχνίδι τα κρουστά, το μπάσο και τα πνευστά, κάνοντας τη συναυλία τους αληθινή γιορτή. Παραδοσιακή μουσική από τις πέντε ηπείρους, experimental ήχοι, ο ίδιος ο χτύπος της καρδιάς της μουσικής ζωντανεύουν από αυτές τις 8 γυναίκες».

Τις "fonέs" απαρτίζουν τα κορίτσια: Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Βιργινία Φραγκούλατζη και Μαρίνα Σάττι.

Τις γυναίκες συνοδεύουν: ο Άγγελος Πολυχρόνου στα κρουστά, ο Χάρης Χαραλάμπους στο μπάσο, ο Σπύρος Νίκας στο σαξόφωνο, ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος στο τρομπόνι και ο Μενέλαος Μωραΐτης στην τούμπα.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, ευφάνταστοι μουσικοί από τη Σενεγάλη, που πρεσβεύουν ότι όλα είναι ρυθμός και μουσική.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα