Οι νικητές του Fintech Challenge 2017

του Κώστα Τσαούση

Στη φωτογραφία των νικητών ο Χρήστος Νικολούδης στάθηκε στη πίσω σειρά των νικητών του Fintech Challenge 2017 που οργάνωσε η Alpha Bank. Μόλις που διακρίνεται το πρόσωπο του – πίσω από τον Δαμιανό Χαραλαμπίδη, εντεταλμένο γενικό διευθυντή της τράπεζας.

Η αναφορά στο πρόσωπο του έχει μια και μόνη σημασία και αξία. Ο Χρήστος Νικολούδης είναι ένας από τους μικρούς, αφανείς ήρωες της Μάνδρας... Εκεί, στη γενέτειρα

του αγωνίστηκε και συνεχίζει να αγωνίζεται για την επόμενη μέρα του. Το σπίτι του μπορεί να μην είχε απώλειες αλλά η γειτονιά του θρηνεί τους δικούς της ανθρώπους. Και όμως ... Λίγες μέρες μετά, ο Χρήστος βρήκε το κουράγιο και την δύναμη να δηλώσει παρών και να συμμετέχει σε μια δύσκολη, εκ των πραγμάτων, διαδικασία.

Η ομάδα του –Mantis- με την λύση που πρότεινε ήρθε δεύτερη στη τριπλέτα των νικητών.

Οι 3 νικητές της διαγωνιστικής διαδικασίας που έγινε από την Παρασκευή έως και την Κυριακή σε πολυχώρο στο Γκάζι είναι:

α) Expendzen: Απλοποίηση των διαδικασιών εγκρίσεων, αποστολής τιμολογίων και παρακολούθησης εταιρικών δαπανών από εργαζομένους της επιχείρησης, με χρήση virtual καρτών μίας χρήσης και prepaid καρτών χαμηλού ορίου.
β) GIVEnTRUST by Mantis: ολοκληρωμένο σύστημα για διαφάνεια και μεγιστοποίηση της απόδοσης των δωρεών με χρήση τεχνολογίας blockchain
Nexobi: Cloud πλατφόρμα για μικρές επιχειρήσεις με υπηρεσίες όπως ERP, παραγγελιοληψία και online booking (το τελευταίο για ξενοδοχεία).

Keywords
Τυχαία Θέματα