Ο «λίγος», το Βrexit και οι εκβιαστές

Το συνονθύλευμα της Κυβέρνησης των Σύριζα- Ανελ περιμένει την "δίκαιη" ανάπτυξη, και πιστεύει ότι, η αποδοχή των ομολόγων των ελληνικών τραπεζών στην ΕΚΤ είναι ικανή να γυρίσει την οικονομία

Ακόμα χειρότερα ο Σταθάκης πιστεύει πως η ΝΔ έχει εμμονή με τους φόρους, ενώ ο αναπτυξιακός νόμος είναι αρκετός για να δημιουργηθούν τα "κόκκινα" τζάκια επιχειρηματιών. Καμία επαφή με την πραγματικότητα δηλαδή. Υπογράφουν ιδιωτικοποιήσεις, πωλήσεις και μερικές ώρες

μετά ο Σπίρτζης και η υπόλοιπη κομπανία αρχίζει τα κλάματα για τα αεροδρόμια, το Ελληνικό. Ένας υπουργός ο οποίος δεν γνωρίζει ότι, το μεταφορικό έργο που πωλείται δεν τα λεωφορεία που γεμίζουν καυσαέρια την Αττική, αλλά τα δρομολόγια. Η κυβέρνηση αυτή που έχει ένα υπουργό οικονομικών τον, κ. Τσακαλώτο, που θεωρεί ότι, τώρα θα ξεκινήσει η αναπτυξιακή ατζέντα.

Δυστυχώς, για αυτούς το ραντεβού με την ανάπτυξη δεν θα έλθει και οι ξένοι επενδυτές γνωρίζουν ήδη ότι, η συμφωνία με τους δανειστές δεν θα εφαρμοστεί. Έχουν πειστεί όπως μας υποδεικνύει πικρά το χρηματιστήριο. Την ώρα, όμως, που συγκλονίζεται η Ευρώπη από το λάθος του Κάμερον να προχωρήσει το δημοψήφισμα, η Ελλάδα έχει ένα πρωθυπουργό "λίγο" γι αυτή την περίοδο. Έναν πρωθυπουργό ο οποίος προχωρεί με όσα αποφασίζει η ομάδα Φλαμπουράρη – Παππά – Δραγασάκη – Καμένου ( σ.σ ομάδα που είναι απασχολημένη με τις μπίζνες του τζόγου, των κατασκευών κλπ). Σε μια εποχή σαρωτικών αλλαγών, όπου η Ελλάδα έχει να επωφεληθεί ακόμη κι από ένα brexit, εμείς έχουμε ένα πρωθυπουργό που περιφέρει τον εαυτό του στα Ποσειδώνια σαν celepbrity. Η ατυχία της Ελλάδας είναι διπλή, όμως. Η ηγεσία της Γερμανίας ( Μέρκελ- Σοϊμπλε) που έκαναν καριέρα στην Ανατολική Γερμανία δεν αλλάζουν εύκολα γνώμη – και δεν υποχωρούν δίνοντας χώρο και χρόνο απέναντι στις χώρες του Νότου. Αν έλθει το Brexit λοιπόν η κατάσταση ίσως να μην είναι τόσο δραματική όπως νομίζουμε.

Μέχρι και έκτακτη σύνοδο μπορεί να δούμε, όπου θα εγκαινιαστεί μια άλλη πολιτική. Tι σημασία θα έχει για την Ελλάδα όμως ; Όλοι οι άλλοι θα είναι μαζί και ο ψωριάρης χώρια. Εμείς στην γωνία με τους φόρους για να συντηρούμε το σύστημα των Νεφελούδη- Πολλάκη και των άλλων που εκβίασαν τον "μικρό" Αλέξη για να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

Keywords
Αναζητήσεις
vrexit
Τυχαία Θέματα