Ο Eddie Benghanem, chef pâtissier του Gordon Ramsey, αυτή τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στο Sofitel

Ο Eddie Benghanem έρχεται αυτή τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Sofitel, για να μας μυήσει στα μυστικά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Πρόκειται για τον chef pâtissier του εστιατορίου, που διευθύνει ο διάσημος σεφ Gordon Ramsey, στο ιστορικό ξενοδοχείο Trianon Palace στις Βερσαλίες.

Σημείωσε, ότι εκτός από την καριέρα του στο περίφημο

Trianon Palace, όπου βρίσκεται από το 2008, o Eddie έχει διατελέσει chef pâtissier στο Ritz, στο Hôtel de Crillon στο Παρίσι και στο George V – Four Seasons, έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους chefs pâtissiers σε όλο τον κόσμο και είναι κύριος δημιουργός στις συνταγές του Cointreau.

Παράλληλα, έχει μεγάλη πείρα στα σεμινάρια μιας καθώς έχει δώσει αρκετά σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει διδάξει στην Εθνική Ανωτάτη Σχολή Ζαχαροπλαστικής της Γαλλίας, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης στο Στρασβούργο, στην Ανωτάτη Σχολή ζαχαροπλαστικής του Olivier Bajard, καθώς και σε σχολές Τουριστικών επαγγελμάτων. Tο σεμινάριο θα γίνει με ταυτόχρονη μετάφραση από τα γαλλικά, ώστε να μη σου ξεφύγει τίποτα. Στο τέλος οι συμμετέχοντες παίρνουν και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

info
8 Φεβρουαρίου, Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής από τον Chef Pâtissier Eddie Benghanem, Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210 6017650 & [email protected]. Ώρα έναρξης: 17:00.Τιμή: 45 ευρώ κατ' άτομο, φοιτητικό 40 ευρώ, άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ 20 ευρώ.

Πηγή: olivemagazine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα