Νέο επενδυτικό πρόγραμμα από την εταιρία Veridos Ματσούκης

Σε ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ προχωρά η εταιρία Veridos Ματσούκης Α.Ε που επικεντρώνεται στις εκτυπώσεις σε έγγραφα υψηλής ασφάλειας.

Στόχος της νέας αυτής επένδυσης είναι η Ελλάδα να καταστεί πόλος παραγωγής όλων των ειδών ηλεκτρονικών ταξιδιωτικών εγγράφων υψηλής ασφάλειας για την κάλυψη της παγκόσμιας αγοράς (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης , κάρτες πολίτη, κάρτες για πρόσφυγες και μετανάστες). Με καθετοποιημένη διαδικασία, μάλιστα, πλέον,

θα παράγονται τα νέα προϊόντα χωρίς να απαιτούνται εισαγωγές υλικών, εκτός από τον μικροεπεξεργαστή (microchip).

«Με την επένδυση αυτή η εταιρία μας είναι ο μοναδικός ιδιωτικός φορέας στην Ελλάδα καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή που παράγει ταξιδιωτικά έγγραφα με τα υψηλότερα στάνταρντ ασφάλειας» ανέφερε μιλώντας σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 12/12/2017, ο Ευθύμιος Ματσούκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε. και συμπληρώνει: «Η Veridos Ματσούκης Α.Ε έχει ήδη πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς και φορείς, ώστε όλα τα προϊόντα της να έχουν εχέγγυα ποιότητας, αλλά και μοναδικότητας που αποκλείουν τις αντιγραφές και παραχαράξεις.

Πρόκειται για διαδικασίες, που πρέπει να εφαρμόζονται από τις Εκτυπωτικές Εταιρίες Εντύπων Ασφαλείας, ούτως ώστε να διασφαλίζονται οι πελάτες, ότι τα έντυπά τους, όχι μόνον είναι κατάλληλα σχεδιασμένα προς αποφυγή παραχαράξεων, αλλά κι ότι η παραγωγή τους διεξάγεται σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον με απόλυτη ποιοτική και ποσοτική παρακολούθηση των παραγομένων προϊόντων. Δηλαδή μέσα από τις πιστοποιημένες διαδικασίες, να υπάρχει απόλυτος έλεγχος των ποσοτήτων αλλά και της ασφαλούς καταστροφής των κακεκτύπων, ούτως ώστε να μην είναι δυνατή οποιαδήποτε προσπάθεια παράνομης διοχέτευσής τους στην αγορά.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία υλοποιεί ένα επενδυτικό πρόγραμμα που σε βάθος 10-ετίας ανέρχεται στα 21 εκατομμύρια Ευρώ. Η πρώτη φάση αφορούσε τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού και των κτηριακών υποδομών, την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και την εκπαίδευση του προσωπικού και ανερχόταν στο ύψος των 6 εκατομμύρια Ευρώ.

Η δεύτερη φάση περιελάμβανε τις εγκαταστάσεις και μηχανήματα για παραγωγή ηλεκτρονικών εξωφύλλων διαβατηρίων ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα