mygreece.tv: Πώς να ταξιδέψετε στην Ελλάδα από το... σαλόνι του σπιτιού σας

Είναι από τους πιο επιτυχημένους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς οδηγούς που αναδεικνύει προορισμούς της Ελλάδας σε μορφή web TV. Ο λόγος για το mygreece.tv, από την εταιρεία Viewmax Studios, μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε

με τη δημιουργία περιεχομένου (procontent)και του "video content marketing" παράγοντας και για την ίδια μία σειρά οπτικοακουστικού υλικού για την τουριστική βιομηχανία.

Το mygreece.tv επεκτάθηκε πρόσφατα και σε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για Smart TV των εταιρειών Samsung και LG. Η πλατφόρμα του mygreece.tv δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να ξέρουν και να αποφασίσουν για την επόμενή τους μετάβαση σε έναν ελληνικό προορισμό, πολύ πριν από την άφιξή τους σε αυτόν. Τους ενημερώνει και τους εξυπηρετεί σε σημείο τέτοιο όπου η ατζέντα των διακοπών τους ή της επίσκεψής τους σε μέρη της Ελλάδας, έχει ονοματεπώνυμο και κυρίως τους προετοιμάζει και τους συνοδεύει σε κάθε βήμα τους μέχρι η φαντασία να ταυτιστεί με την πραγματικότητα, μέχρι το ηλεκτρονικό να μετουσιωθεί σε φυσικό, μέχρι το βίντεο να αντικαταστήσει τις αισθήσεις.

Ο κάτοχος μιας Smart TV έχει πλέον την δυνατότητα να «κατεβάσει» από το μενού των διατιθέμενων εφαρμογών ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις (είτε για ψυχαγωγία είτε για ενημέρωση) και εκείνη του mygreece.tv και να «ταξιδεύει» μέσα από το προβαλλόμενο υλικό του.

Το περιεχόμενο της εφαρμογής αποτελείται από ολιγόλεπτα βίντεο προορισμών της Ελλάδας δοσμένο με τέτοιο τρόπο ώστε η οπτικοακουστική πληροφορία να τον εμπνέει και να τον εξοικειώνει με αυτούς. Επιπλέον, είναι δίγλωσσο (ελληνικό και αγγλικό) καθώς το κοινό που απευθύνεται, δεν περιορίζεται εντός ελληνικών συνόρων αλλά σε όλους τους κατόχους Smart TV παγκοσμίως.

Πλέον ο χρήστης της εφαρμογής θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει προορισμούς περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλείς της τουριστικής Ελλάδας, ώστε να τους επιλέξει για να τους επισκεφθεί. Για, δε, τον απόδημο ελληνισμό ανά τον κόσμο η εφαρμογή mygreece.tv για Smart TV θα δώσει την ευκαιρία να συνδεθεί για να ονειροπολήσει την πατρίδα, ακόμη και από το σαλόνι του σπιτιού του.

Οι περισσότερες εφαρμογές των smart TV διατίθενται δωρεάν μεταξύ αυτών και η νέα εφαρμογή του mygreece.tv. Μια εφαρμογή που με το περιεχόμενο της ήρθε να προσδώσει ένα «φρέσκο» αέρα στο μενού επιλογών των έξυπνων τηλεοράσεων.

Η Viewmax Studios ιδρύθηκε το 1992 και από τότε δραστηριοποιείται στον τομέα της ειδησεογραφίας, των MME και των τηλεοπτικών παραγωγών καθώς και των υπηρεσιών δημοσιοποίησης. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει πολλά ιστορικά ντοκιμαντέρ, εταιρικά και τουριστικά βίντεο και παραγωγή διαφημιστικών και ειδησεογραφικών ρεπορτάζ για διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Από το 1998 η εταιρία έχει δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών, στην παραγωγή μεγάλων εταιρικών εκδηλώσεων, πολιτιστικών φεστιβάλ, αθλητικών εκδηλώσεων καθώς και στη συμβουλευτική για διαφημιστικές και εταιρίες επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα