Μνημόνιο συνεργασίας ΔΕΗ-ΕΑΒ για τη συντήρηση εξοπλισμού

Στον τομέα της συντήρησης αεριοστρόβιλων και εξοπλισμού μονάδων ηλεκτροπαραγωγής καθώς και βοηθητικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας μονάδων diesel θα συνεργαστούν η ΔΕΗ και η ΕΑΒ. Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία ηλεκτρισμού μεταξύ των δύο εταιρειών υπογράφτηκε μνημόνιο

συνεργασίας με σκοπό να εξετάσουν από κοινού τη δυνατότητα και βιωσιμότητα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων.

Τα δύο μέρη θα συνεργαστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με αντικείμενο τη σύνταξη σχετικού επιχειρηματικού σχεδίου.

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε επίσης την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Archirodon Group NV, πενταετούς διάρκειας, με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας τους στην κατασκευή Ενεργειακών Έργων στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και περαιτέρω σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές τα μέρη θα συμφωνήσουν.

Σχετικά με τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με θυγατρικές στα Βαλκάνια και πολύ-επίπεδες συνεργασίες με οικονομικούς και επιχειρηματικούς κολοσσούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιχείρηση εκσυγχρονίζεται και ταυτόχρονα επεκτείνει τις δραστηριότητές της με περαιτέρω επενδύσεις σε τομείς όπως οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και οι Ενεργειακές Υπηρεσίες. Όλα αυτά, παραμένοντας δίπλα στον πελάτη και προσφέροντας σύγχρονους τρόπους εξυπηρέτησης με ευέλικτα οικονομικά προγράμματα.

Σχετικά με την ΕΑΒ

Η ΕΑΒ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη αεροναυπηγική και αμυντική εταιρία της χώρας. Κύρια αποστολή της είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων για την υποστήριξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ενώ παράλληλα, εφαρμόζοντας τα τελευταία χρόνια μία στρατηγική εξωστρέφειας, δημιούργησε μία διευρυμένη πελατειακή βάση και αποτελεί σήμερα αξιόπιστο συνεργάτη των διεθνώς πρωτοστατούντων εταιρειών του βιομηχανικού κλάδου της αεροναυπηγικής. Η ΕΑΒ διαθέτει μακρά και εξειδικευμένη εμπειρία (την πιο σημαντική στον ελληνικό χώρο) στους τομείς συντήρησης – επισκευής Αεριοστρόβιλων αεροσκαφών και παρελκόμενων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα