Με golf εγκαινιάζουν τη σεζόν Costa Navarino και Porto Carras

Στο Porto Carras Grand Resort και το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκόλφ που πληροί όλα τα κριτήρια για τη διεξαγωγή αγώνων επιπέδου, ανέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ τη διοργάνωση δύο πολύ σημαντικών αγώνων. Αντίστοιχα, στο Costa Navarino διοργανώνεται από τις 21 έως και τις 24 Φεβρουαρίου το τουρνουά γκολφ

Messenia Pro Am, στα γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course της Costa Navarino, που διακρίθηκε φέτος ως το καλύτερο ευρωπαϊκό Golf Resort από τον Διεθνή οργανισμό IAGTO.

Όσον αφορά το Porto Carras στη Χαλκιδική, το "Εαρινό Πρωτάθλημα" (Spring Golf Cup) θα διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017 και το "Κύπελλο Τέλους του Έτους" (End of Year Trophy) θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Νοεμβρίου 2017. Στις δύο διοργανώσεις των αγώνων μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες – μέλη ομίλων γκολφ της Ελλάδας ενώ θα συμμετάσχει και η Εθνική Ομάδα Γκολφ με την πλήρη σύνθεσή της καθώς οι αγώνες και τα αποτελέσματά τους προσμετρούν στο σύστημα επιλογής της Ε.Ο.Γ. (Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ) για τη σύνθεση των εθνικών ομάδων.

Το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, σχεδιασμένο το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο το 2003 από το Roy Mc Ray , αποτελεί το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος το οποίο διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα επίπεδα παικτών.

Το Costa Navarino ανοίγει φέτος στις 19 Φεβρουαρίου και εγκαινιάζει επιπλέον δημιουργικές δράσεις και προγράμματα για παιδιά («Μικροί αρχαιολόγοι σε δράση», «Μικροί Κηπουροί» κ.τ.λ.), συνεχίζοντας παράλληλα δραστηριότητες για όλους τους επισκέπτες του συγκροτήματος όπως γευσιγνωσίες κρασιών, μαθήματα μαγειρικής με ντόπιες μαγείρισσες κ.α..

Keywords
Τυχαία Θέματα