«Λουκέτο» βάζουν τα ξενοδοχεία 4 αστέρων Holidays in Evia και Eretria Village


Λουκέτο στα ξενοδοχεία της στην Εύβοια, Holidays in Evia kai Eretria Village, ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία "ΕΣΤΙΑ ΑΕ", σύμφωνα με ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Ιδού η ανακοίνωση:"Προφασιζόμενοι τις οικονομικές οφειλές, που έχουν απέναντι στην Τράπεζα Πειραιώς

και στο ΙΚΑ αλλά και στην μη εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή, ο εκπρόσωπος της «ΕΣΤΙΑΣ Α.Ε.» ανακοίνωσε λουκέτο στα Ξενοδοχεία. Από πίσω κρύβονται κερδοσκοπικά παιχνίδια (για πίεση για καινούργια δάνεια) και αντεργατικά, διότι οι εργαζόμενοι με προσφυγές που διεκδικούν δεδουλευμένα κ.λ.π. 2014 -2015 έχουν δέσμευση λογαριασμών για μισθούς κ.λ.π. ύψους 200.000 ευρώ.

Το Eretria Village

To Holidays in Evia

Δεδομένο είναι ότι τα Ξενοδοχεία «HOLIDAYS IN EVIA» και «ERETRIA VILLAGE» έκαναν πέρσι ρεκόρ των τελευταίων χρόνων όσον αφορά τη διαμονή πελατών. Άραγε πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα που εισπράχτηκαν και ταυτόχρονα δεν καταβάλλονταν μισθοί στους εργαζόμενους και ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ;Αφού τα Ξενοδοχεία είναι για λουκέτο, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες κρατήσεις δωματίων με αυξανόμενο ρυθμό;Το Εργατικό Κέντρο, η Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ελλάδος και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας είναι αποφασισμένοι να προβούν σε άμεσες κινητοποιήσεις, απαιτώντας την λειτουργία των Ξενοδοχείων – καταβολή των δεδουλευμένων σε όλους τους εργαζόμενους και να αποκαλυφθούν τα βρώμικα σχέδια της Εταιρίας εναντίον των εργαζομένων και όλης της τοπικής κοινωνίας εν γένει. Η άμεση παρέμβαση της πολιτείας, των εκλεγμένων Βουλευτών του Νομού και της ίδιας της Κυβέρνησης, για ξεσκέπασμα των ύποπτων σχεδίων της εργοδοσίας και της κακοδιαχείρισης, μέσω πλήρων διαχειριστικών ελέγχων κ.λ.π. είναι απαιτητά και άμεσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα