Κρυμμένος στο κελάρι του, γλύτωσε από τον τυφώνα Ίρμα ο Μπράνσον

Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον και οι συνεργάτες του επέζησαν στον τυφώνα Ίρμα, αφού κρύφτηκαν στο κελάρι του σπιτιού του, στο ιδιωτικό του νησί, στην Καραϊβική.

"Είμαστε ευγνώμονες να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας στο νησί είναι ασφαλής", ανέφερε σε ανακοίνωση της η θυγατρική Virgin Limited, η οποία εκμεταλλεύεται μια συλλογή θέρετρων για λογαριασμό του Μπράνσον. Ωστόσο, το ιδιωτικό νησί Necker

"υπέστη εκτεταμένες ζημιές, την έκταση των οποίων ακόμα αξιολογούμε".

Ο 67χρονος Μπράνσον, ο οποίος αγόρασε αυτή την περιουσία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους το 1974, αναφέρει λεπτομερώς το πώς κατάφερε να αντεπεξέλθει τη θύελλα, κάνοντας μια ανάρτηση στο προσωπικό του blog, στην οποία δημοσίευσε φωτογραφίες του προσωπικού και κάποιων συγγενών που παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και ξεκουράζονται σε κουκέτες. Περιέγραψε την ατμόσφαιρα ως "περίεργη αλλά όμορφη" καθώς η καταιγίδα περνούσε από την περιοχή τους.

Ο γιος του Μπράνσον, Σαμ, δημοσίευσε εικόνες της επόμενης μέρας, μετά το πέρασμα του τυφώνα, στο λογαριασμό του στο Instagram και ανέφερε ότι πολλά κτίρια στο νησί καταστράφηκαν.

"Μην παίρνετε τον τυφώνα αυτό με ελαφρότητα, αν βρεθείτε στο δρόμο του", έγραψε, προσθέτοντας ότι όλοι στο νησί επέζησαν. "Εάν το κτίριό σας δεν είναι πολύ στερεό, βρείτε ένα ασφαλές μέρος να κρυφτείτε!"

Keywords
Τυχαία Θέματα