Κορυφαία εταιρεία στην «έξυπνη» διαχείριση ενέργειας η WATT+VOLT

Τρία «χρυσά» βραβεία απέσπασε η WATT+VOLT στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, και διοργάνωσε το Plant της Boussias Communications.

Η WATT+VOLT αναδείχθηκε κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη έξυπνων λύσεων ενεργειακής διαχείρισης. Απέσπασε δύο GOLD βραβεία στην κατηγορία Smart

Metering Technology για τις καινοτόμες εφαρμογές WATT+VOLT Energy Analytics και smartwatt. Έλαβε, επίσης, GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile App για την εφαρμογή smartwatt που δίνει στους καταναλωτές τον απόλυτο έλεγχο του χώρου τους, από όπου κι αν βρίσκονται.

Η πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics αποτελεί μια πρωτοποριακή υπηρεσία ενεργειακής διαχείρισης και ανάλυσης για επιχειρήσεις και οργανισμούς, που βασίζεται σε συστήματα υπολογιστικού νέφους (cloud). Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, από που κι αν βρίσκονται, καίριους δείκτες επίδοσης (KPI) ανά κτιριακό χώρο ή μονάδα εξοπλισμού. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα πρόβλεψης της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για καλύτερο προϋπολογισμό των εξόδων. Η υπηρεσία WATT+VOLT Energy Analytics απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που στοχεύουν στην βελτιστοποίηση της ενεργειακής τους διαχείρισης, τόσο από πλευράς οικονομικού ελέγχου, όσο και από πλευράς περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Παράλληλα, η καινοτόμα υπηρεσία smartwatt της WATT+VOLT μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών στο χώρο τους, από μία και μόνο εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα φώτα ή τη θερμοκρασία, να ανιχνεύουν κίνηση ή διαρροές, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το σπίτι τους ή από απόσταση. Το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι, με την ορθή χρήση της υπηρεσίας smartwatt, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας έως και 17%.

Οι διακρίσεις στα Energy Mastering Awards 2017, αντανακλούν τη σταθερή δέσμευση της WATT+VOLT να καινοτομεί στον κλάδο της ενέργειας προσφέροντας πρωτοποριακές και αξιόπιστες υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα