Κέρδη στη Wall Street με «οδηγό» την Boeing

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι αμερικανικοί δείκτες την Τρίτη, με τις τεχνολογικές και χρηματοοικονομικές μετοχές να ανακάμπτουν από τις απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης.

Ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,53% στις 21.819 μονάδες, με τη Boeing και την Apple να καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο. Ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,59% στις 2.442 μονάδες με «οδηγό» τις τεχνολογικές και χρηματοοικονομικές μετοχές, ενώ ο Nasdaq

καταγράφει άνοδο 0,89% στις 6.268 μονάδες.

Στο επίκεντρο των επενδυτών βρίσκονται οι κινήσεις των ομολόγων, ειδικά ενόψει της συνεδρίασης των κεντρικών τραπεζιτών μέσα στην εβδομάδα για την παγκόσμια νομισματική πολιτική.

Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου ενισχύεται πάνω από 2 μονάδες στο 2,2% ενώ η απόδοση του 2ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 1,322%.

«Οι κεντρικοί τραπεζίτες θα συνεδριάσουν το βράδυ της Πέμπτης στο Τζάκσον Χολ, μια συνεδρίαση που όλοι την περιμένουν. Όμως οι περισσότεροι αναλυτές δεν περιμένουν καμία έκπληξη από τον Μάριο Ντράγκι ή τη Τζάνετ Γέλεν» σχολιάζει ο Τζέρεμι Κλάιν, επικεφαλής αναλυτής αγορών της FBN Securities.

Keywords
Τυχαία Θέματα