Καμίνης: «Φυγόμαχη η Φώφη» που έλειπε από την ψηφοφορία

Αιχμές άφησε τόσο για τη Νέα Δημοκρατία, όσο και για τη Φώφη Γεννηματά, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από τις Βρυξέλλες, αναφορικά με τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Μιλώντας σχετικά με την ψήφιση της νομικής

αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου από την ηλικία των 15 ετών, ο κ. Καμίνης είπε πως από τη μία πλευρά η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον δέσμια της συντηρητικής και λαϊκής της βάσης, ενώ, από την άλλη πλευρά, η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι η πρώτη φορά που απουσιάζει από μία κρίσιμη ψηφοφορία, κάτι που δείχνει πως είναι φυγόμαχη.

Ο Γιώργος Καμίνης βρίσκεται στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εβδομάδας Περιφερειών της Ευρωπαικής Ένωσης όπου έκανε μια τρίλεπτη παρέμβαση. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της παραμόνης του στις Βρυξέλλες, ο Γ. Καμίνης μίλησε επίσης σε δύο εκδηλώσεις Ελλήνων του Βελγίου.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Ευρωπαικό πλαίσιο, ο δήμαρχος Αθηνών βρήκε τις πρόσφατες ομιλίες του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλόντ Γιούνκερ και του Εμανουέλ Μακρόν "άκρως ελπιδοφόρες", χαρακτηρίζοντας την. Ευρώπη ως "ασπίδα" της Ελλάδος σε αρκετά θέματα, οικονομικού και γεωπολιτικού χαρακτήρα.

Τόνισε τέλος, πως είναι αναγκαίο οι δήμοι να έχουν πιο άμεση πρόσβαση σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα