ΗΠΑ: Τώρα γίνεται must ο ύπνος σε ξενοδοχεία δίπλα σε αεροδρόμια

Δεν υπάρχει κάτι πιο απόμακρο, από το να κοιμάται κανείς σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα σε αεροδρόμιο. Όμως, σε περίπου 18 μήνες, το άνοιγμα του TWA Hotel – ενός μεγάλου ξενοδοχείου 505 δωματίων πολύ κοντά στον τερματικό σταθμό Eero Saarinen στο Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης – αναμένεται να αλλάξει αυτή την εντύπωση.

Νέες εκδοχές και σχέδια που επεξεργάστηκε η MCR Development LLC, η οποία εκτός από μάνατζερ,

είναι και ο κύριος επενδυτής στο έργο, αποκαλύπτουν συναρπαστικές, νέες πτυχές του. Περιλαμβάνουν ένα εστιατόριο μέσα στον ανακαινισμένο πύργο της TWA – ο οποίος χρονολογείται από το 1962, όπως κι ολόκληρος ο τερματικός σταθμός- ενώ, όπως είπε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στο Bloomberg, θα υπάρχει και μια πισίνα στον τελευταίο όροφο για τους κουρασμένους ταξιδιώτες.

Η εταιρεία, η οποία σχεδίασε επίσης το High Line Hotel, εφαρμόζοντας άλλο ένα πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης μιας ξενοδοχειακής μονάδας κατόπιν προσαρμογών, στο Chelsea του Μανχάταν, λέει ότι πρωταρχικός στόχος είναι η αποκατάσταση του κτιρίου στην "κατάσταση της αρχικής του μορφής", αφού το κτίριο έμεινε αχρησιμοποίητο κατά τα τελευταία 16 χρόνια. Τα νέα σχέδια αποδεικνύουν ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερα από αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα