Η Ρωσίδα Kim Kardashian ετοιμάζεται να «εκθρονίσει» την μέντορά της

Στο Λος Άντζελες μετακόμισε η διάσημη πλέον Ρωσίδα Kim Kardashian, σε μια προσπάθεια να «εκθρονίσει» την Αμερικανίδα σταρ.

Η Anastasiya Kvitko, 22 ετών, ισχυρίζεται ότι είναι μόνο θέμα χρόνου να «κερδίσει» την μέντορά της.

Το μοντέλο από την Βαλτική Θάλασσα υποστηρίζει με ιδιαίτερο σθένος την αποφασή της, να μην χάσει βάρος και επιμένει ότι ποτέ δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

Το πληθωρικό κορίτσι από την ναυτική πόλη Καλίνινγκραντ, φαίνεται πως έχει «άγριες» διαθέσεις για την αντιζηλό της Kim, ισχυριζόμενη ότι η ίδια διαθέτει μακράν καλύτερα... οπίσθια από εκείνη.

«Μου αρέσει η Kim Kardashian αλλά δεν μου αρέσει να συγκρίνομαι με εκείνη καθώς είμαι πολύ καλυτερή της», δήλωσε η Anastasiya, η οποία διαθέτει τέσσερα εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

«Το σώμα μου είναι αθλητικό, τα πόδια μου καλίγραμμα, οι καμπύλες μου είναι εκπληκτικές και δεν έχω κάνει πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου.

«Ενώ αντίθετα για την Kim ο καθένας ξέρει τι έκανε στα οπίσθιά της».

«Τώρα που η δημοτικότητά μου αυξάνεται με τρελή ταχύτητα, είναι απλά θέμα χρόνου πότε θα με αναγνωρίζουν πιο συχνά από την Kim».

Η Anastasiya μάλιστα δήλωσε ότι έχει απορρίψει συμβουλές από πρακτορείο μοντέλων για να χάσει βάρος.

«Τα είδωλά μου είναι τα κορίτσια με βραζιλιάνικο σώμα, όπως η Kim Kardashian, η Beyonce και η Nicki Minaj», είπε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Μου αρέσει να βλέπω στήθη και καμπύλες, δεν μου αρέσουν τα αδύνατα κορίτσι», δήλωσε τέλος η Anastasiya.

Keywords
Τυχαία Θέματα