Η Κιμ Καρντάσιαν κλείνει τα 36 - Χρόνια πολλά Κιμ!

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει σήμερα γενέθλια.

Κάθε προκλητική εμφάνισή της κάνει τον γύρο του κόσμου και κάθε ανάρτησή της γίνεται αμέσως viral από τα 83 εκατομμύρια followers της στα κοινωνικά δίκτυα. Η Κιμ είναι μια εκατομμυριούχος τηλεπερσόνα, αλλά και μια 36χρονη αρμενικής καταγωγής με το υπερόπλο της επικοινωνίας ανά χείρας.

Ίσως να μην είναι τα πιο ευχάριστα γενέθλια της ζωής της μετά την ένοπλη ληστεία στις 3 Οκτωβρίου, στο διαμέρισμα

όπου διέμενε στο Παρίσι, στο No Adress Hotel, φαίνεται να έχει κλονίσει την ψυχολογία της διάσημης τηλεπερσόνας, η οποία έχει αλλάξει εντελώς τις συνήθειές της.

Ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ. Έκανε unfollow κάποιους λογαριασμούς που ακολουθούσε στο twitter. Όπως έγινε γνωστό στις 6 Οκτωβρίου, τα γυρίσματα της σειράς Keeping Up With The Kardashians που παίζεται στο Ε! πάγωσαν επ' αόριστον, ενώ έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις που είχε προγραμματισμένες. Όταν παπαράτσι προσπάθησαν να την απαθανατίσουν έξω από το σπίτι της, επιδίωξε να τους αποφύγει. Πλέον στις μετακινήσεις που κάνει συνοδεύεται πάντα από bodyguard, κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος για πρώτη φορά, δε θα τα γιορτάσει με ένα μεγάλο glamorous πάρτι, αλλά σε ένα πολύ πριβέ πάρτι χαμηλών τόνων για τα δεδομένα της, παρέα με πολύ στενούς φίλους και αγαπημένους συγγενείς.

Χρόνια πολλά Kim!

Keywords
Τυχαία Θέματα