Η διέξοδος της Ναυτιλίας από την κρίση

Το 12ο Συνέδριό του, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, πραγματοποίησε το Institute of Chartered Shipbrokers, Greek Branch με τίτλο : «Future Imperfect: Shipping's route out of crisis».

Κατά τη διάρκεια του ICS Annual Forum πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στους υποψηφίους που διακρίθηκαν στις εξετάσεις του ICS.

Για τρίτη συνεχόμενη

χρονιά το ICS Greek Branch ξεχώρισε ως το μεγαλύτερο εξεταστικό κέντρο στον κόσμο με ρεκόρ συμμετοχής μαθητών στις εξετάσεις του ICS. Περισσότερα από 500 ναυτιλιακά στελέχη παρακολούθησαν τα επαγγελματικά ναυτιλιακά προγράμματα του ICS και πήρε μέρος στις εξετάσεις. Φέτος 9 υποψήφιοι διακρίθηκαν παγκοσμίως στις εξετάσεις τους και βραβεύτηκαν την απόδοση τους.

Οι υποψήφιοι που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν:

Θεώνη Αγιοταφυτάκη, διάκριση στο μάθημα Ship Sale & Purchase

Βικτώρια Βογιατζή Φασσιανού, Alpha Bulkers Shipmanagement, διάκριση στο μάθημα Shipping Business

Αγγελική Χατζοπούλου, διάκριση στο μάθημα Introduction to Shipping

Πέτρος Κεφαλωνίτης, Super Eco Tankers Management Inc., διάκριση στο μάθημα Introduction to Shipping

Μαρία Σκουφάλου, Chartworld Shipping Corp., διάκριση στο μάθημα Shipping Finance.

Μίλτος Σπηλιόπουλος, Pacific & Atlantic Shipmanagers Inc., διάκριση στο μάθημα Shipping Finance

Στράτος Ζαφειριάδης, Naftomar Shipping & Trading S.A., διάκριση στο μάθημα Introduction to Shipping

Δύο από τους μαθητές διακρίθηκαν με την απόκτηση του υψηλότερου-παγκοσμίως- βαθμού στις εξετάσεις τους.

Η Μαρία Ιωάννα Μελέτση, από την εταιρεία Sea Traders S.A. δέχτηκε το βραβείο της από τον Κο Ευθύμιο Μητρόπουλο, Επίτιμο Γενικό Γραμματέα, του ΙΜΟ και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ» για την παγκόσμια διάκρισή της στις εξετάσεις του Marine Insurance

Ο Βασίλειος Πατώνης, βραβεύτηκε από τον Διεθνή Πρόεδρο του ICS, Κο Μιχάλη Ταλιώτη, για τη παγκόσμια διάκρισή του στα μαθήματα Shipping Law, Ship Sale & Purchase, Legal Principles in Shipping Business καθώς και για την απόκτηση του President's Prize, το οποίο απονέμεται στον μαθητή με την καλύτερη απόδοση παγκοσμίως σε όλες τις εξετάσεις των εφτά μαθημάτων του ICS. Το President's Prize αποτελεί το ύψιστο βραβείο του ICS.

Οι παραπάνω μαθητές βραβεύθηκαν επίσης, κατά την Τελετή Απονομής που διοργανώθηκε από τα κεντρικά του ICS στο Mansion House του Λονδίνου, τον περασμένο Οκτώβριο και παρουσία του Lord Mayor Jeffrey Evans.

Φέτος, το ΙCS Greek Branch, στο πλαίσιο του συνεδρίου, απέδωσε το Honorary Membership – τιμητικότερη βαθμίδα μέλους του ICS - σε πέντε εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλίας για την προσφορά τους όχι μόνο στο ναυτιλιακό χώρο αλλά και για την αμέριστη στήριξή τους στο ICS και στο Greek Branch. H τιμή αποδόθηκε στους:

Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, Πρόεδρο & CEO του Eugenides Group of Companies, Πρόεδρο της εταιρίας Niver Lines και του «Ιδρύματος Ευγενιδή»

Χαράλαμπο Φαφαλιό, Πρόεδρος του Greek Shipping Co-operation Committee του Λονδίνου

Γιώργο Γουρδομιχάλη, CEO των εταιρειών Blue Wall Shipping και Phoenix Shipping & Trading S.A.

Καθηγητή Κώστα Γραμμένο CBE, Πρόεδρος του «Costas Grammenos Centre for Shipping, Trade and Finance»

Νίκυ Παπαδάκη, Πρόεδρο της εταιρίας A.G. Pappadakis and Co. Ltd., Αντιπρόεδρο της Intercargo

Keywords
Τυχαία Θέματα