Η αποχώρηση ενός διευθυντικού στελέχους

Ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Forthnet A.E. αποχωρεί από την εταιρεία. Πρόκειται για τον Ιωάννη Καβακλή που κατείχε την θέση του Ανώτερου Διευθυντή Εταιρικών Πελατών.

Ο αποχωρών- γεννημένος το 1967 στην Μυτιλήνη, με βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές από το Tμήμα Eπιστήμης Yπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης- ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1989 στο Ινστιτούτο

Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας (FORTH). Από το 1997 έως το 2001 εργάστηκε στην εμπορική διεύθυνση της Forthnet Α.Ε. κατέχοντας διάφορες θέσεις: πωλήσεις ναυτιλιακού και τουριστικού τομέα, service development & product management, business development. Με έμφαση τις εταιρικές λύσεις VPNs συνέβαλε στην δημιουργία του online δικτύου ακτοπλοϊκών κρατήσεων, καθώς και στην δημιουργία των πρώτων VoIP εταιρικών δικτύων στην χώρα μας.

Από το 2001 έως το 2004 εργάστηκε στην εταιρεία Altec Telecoms σαν Business Development Manager. Από το 2004 στην Forthnet Α.Ε. ανέλαβε την εμπορική ανάπτυξη στον τομέα του Broadband ADSL. Το 2006 αναλαμβάνει Marketing Manager των υπηρεσιών δεδομένων της Forthnet και το 2007 αναλαμβάνει Υπεύθυνος Προϊόντων και Υπηρεσιών των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Ομίλου.

Το 2009 αναλαμβάνει την προώθηση των συνδυασμένων υπηρεσιών Broadband και PayTV της Forthnet. Το 2010 αναλαμβάνει Υπεύθυνος Προϊόντων και Υπηρεσιών της εταιρείας συνολικά τόσο στον τομέα του Broadband όσο και στον τομέα του PayTV, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της Forthnet.

Keywords
Τυχαία Θέματα