Εσπερίδα HUMARKETING: Προσφορά σε έναν από εμάς

«Συχνά έχουμε την τάση να βλέπουμε τον Πελάτη και να χάνουμε τον Άνθρωπο. Μήπως είναι καιρός να επαναφέρουμε τον Άνθρωπο στο προσκήνιο;». Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσει να απαντήσει η εσπερίδα με θέμα «Humarketing. To Marketing όπως θα έπρεπε.Ανθρώπινο».

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 16:00 στο Θέατρο Pierce, The American College of Greece, στην Αγία Παρασκευή.

Τη διοργάνωση πραγματοποιεί η DIRECTION BUSINESS NETWORK σε συνεργασία με τον ΕΣΒΕΠ και το ECR Hellas, με την υποστήριξη 15 θεσμικών φορέων της αγοράς.

Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία για την αγορά να δείξει τον «ανθρώπινο» χαρακτήρα της, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας του κ. Θοδωρή Τσεμπερούλη, ο οποίος έχει σημαντική πορεία πολλών ετών στα FMCG και στο λιανικό εμπόριο. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Tasty Foods και συνεργάστηκε με πολυεθνικές όπως η Bic Violex και Henkel Ελλάδας, Ιταλίας και Γερμανίας. Το 2012 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Μάρκετινγκ της Μαρινόπουλος Α.Ε., ενώ από το 2014 ανέλαβε πλήρως όλη την ανάπτυξη πωλήσεων της εταιρείας.

Αυτήν τη στιγμή δίνει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του καθώς νοσηλεύεται από τον Φεβρουάριο στο Κέντρο «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ». Τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ θετικά αλλά η προσπάθεια απαιτεί χρόνο, ψυχική δύναμη αλλά και σημαντικούς οικονομικούς πόρους.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνεται και η εσπερίδα για να συνδράμει την προσπάθεια του Θοδωρή και της οικογένειάς του.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι:

 Marc Croonen, Chief Sustainability, Transformation & Communication, Αhold Delhaize

 Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South EastEurope - Κωτσόβολος

 Δημήτρης Α. Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος ΜRB Hellas, Πρόεδρος ΣΕΔΕΑ

 Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ και

 Παναγιώτης Μπορέτος, Εμπορικός Διευθυντής - Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, IRI Hellas.

Το κόστος συμμετοχής στην εσπερίδα είναι 100 ευρώ (+ΦΠΑ 24%), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χορηγικής υποστήριξης και δωρεών χωρίς τιμοκατάλογο.

Στο ακόλουθο link φιλοξενείται το Registration Platform της εσπερίδας:

https://www.eventora.com/el/Events/humarketing

Keywords
Τυχαία Θέματα