Έρχεται (και φέτος) ο Nobu για το 9ο Nobu Food Festival (5-6/8 στον Αστέρα Βουλιαγμένης)

Για μία ακόμη χρονιά, ο πολυβραβευμένος διεθνής chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα, δίνοντας το παρών στο 9ο Nobu Food Festival, στο Matsuhisa Athens.

Στις 5 και 6 Αυγούστου συγκεκριμένα, ο Nobu

Matsuhisa θα βρίσκεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης, προκειμένου να συνδιαλλαγεί με τους επισκέπτες του εστιατορίου, μεταδίδοντας τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας. Για λίγες μέρες, λοιπόν, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τη Nobu style cuisine -μια κουζίνα απαράμιλλης ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα-, δια χειρός του ίδιου του Nobu Matsuhisa.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Nobu food festival "απαιτεί" την καθιερωμένη βόλτα του διάσημου σεφ και σύσσωμης της ομάδας του εστιατορίου στην ελληνική αγορά, για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα, με τη συνέχεια να δίνεται στην κουζίνα του Matsuhisa Athens, όπου πρωταγωνιστούν νέες γευστικές δημιουργίες υπό την καθοδήγηση του κορυφαιου chef. Σημειώνεται μάλιστα, ότι τα νέα πιάτα θα "τρέχουν" στο μενού του εστιατορίου και όλο το καλοκαίρι!

Ταυτόχρονα, τις μέρες αυτές, στο πλευρό του Nobu βρίσκεται και ο bartender Aλέξης Σιμωνίδης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο WorldClass Bartender of the Year για το 2016, με τις προτάσεις του να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Welcome Martini με το εξαιρετικό premium gin Tanqueray No.Ten, καθώς και επιλογές ποτού με βάση τη βότκα Ciroc, από το world class portfolio της Diageo, που συνοδεύουν ιδανικά το γεύμα.

info
5-6 Αυγούστου, 9ο Nobu Food Festival, Matsuhisa Athens, Astir Palace, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8960510.

Πηγή: olivemagazine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα