Επιστροφή σε θετικά πρόσημα στη Wall Street

Άνοδος στη Wall την Τετάρτη μετά την ανακοίνωση καλύτερων από το αναμενόμενο αποτελεσμάτων τριμήνου από μερικές από τις πιο σημαντικές αμερικανικές εταιρείες.

Πριν από λίγο, ο Dow Jones +0,41% στις 25.899 μονάδες, ο S&P 500 +0,27% στις 2.783 μονάδες και ο Nasdaq +0,29% στις 7.244 μονάδες.

Ο Dow Jones κατέγραψε νωρίτερα άνοδο 133 μονάδων. Ο S&P 500 ενισχυόταν με «οδηγό» τα καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης και την τεχνολογία.

Η Bank of America

ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών . Καλύτερα από το αναμενόμενο αποτελέσματα ανακοίνωσε και η U.S. Bancorp.

Η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων της τρέχουσας περιόδου είχε ένα δυνατό ξεκίνημα. Από τις εταιρείες του S&P 500 που έκαναν ανακοινώσεις μέχρι την Παρασκευή, το 69% ξεπέρασε τις εκτιμήσεις για κέρδη ανά μετοχή ενώ το 85% ξεπέρασε τις προσδοκίες για τα έσοδα.

«Έχετε ένα εξαιρετικά δυνατό ξεκίνημα για την περίοδο ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων και τα κέρδη αναμένεται να είναι ισχυρά για το 2018» δήλωσε ο Adam Sarhan, Διευθύνων Σύμβουλος της 50 Park Investments. Πρόσθεσε ότι «η ισχυρή βαθύτερη τάση για την αγορά παραμένει σε ισχύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα