Επικοινωνιακή επίθεση από την κυβέρνηση με εγχείρηση… αιμορροϊδεκτομής από τον Πολάκη

Στην αντεπίθεση προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση και να διαφημίσει το έργο της μετά την παραδοχή ότι έχασε στις διαπραγματεύσεις για το ΕΚΑΣ και ότι την ίδια ώρα τα έσοδα του Ιουλίου υστερούν κατά πολύ του στόχου.

Έτσι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία μετά από εγχείρηση... αιμορροϊδεκτομής που έκανε ο ίδιος σε ασθενή στο νοσοκομείο της Σαντορίνης για να αποδείξει εμπράκτως και αυτοπροσώπως ότι το κτήριο, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα λειτουργεί κανονικά και παρά τις αμφισβητήσεις από την αντιπολίτευση.

Η λογική αυτή λέει προφανώς ότι κάθε έργο

που θα εγκαινιάζει στο εφεξής η κυβέρνηση θα το λειτουργεί για απόδειξη και κάποιος αρμόδιος υπουργός: ώρα είναι για παράδειγμα στο αεροδρόμιο της Πάρου να προσγειωθεί αεροπλάνο με πιλότο μέλος του υπουργικού συμβουλίου!

Το σήμα για την επικοινωνιακή αντεπίθεση έδωσε πάντως το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, που κυκλοφόρησε ένα ενδιαφέρον σημείωμα το απόγευμα της Τετάρτης, διαψεύδοντας τον... Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος έλεγε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις.

«Και όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στο σημείωμα αυτό, παραθέτοντας παραδείγματα με έργα που γίνονται σε τομείς όπως η υγεία, η παιδεία και οι υποδομές. Μεταξύ των άλλων διαφημιζόταν η αλλαγή στο θέμα με την καθαριότητα στο νοσοκομείο Τρικάλων και η προωθούμενη σε πανελλαδικό επίπεδο απαλλαγή από το καθεστώς των εργολαβιών, οι ρυθμίσεις του υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά σχολεία και τους καθηγητές που εργάζονται στα φροντιστήρια, η λειτουργία φέτος στα σχολεία τάξεων υποδοχής για 22.000 προσφυγόπουλα, καθώς επίσης και οι δημοπρατήσεις έργων με διαγωνισμούς μικρότερου αντικειμένου, που έχει ως αποτέλεσμα, όπως αναφερόταν, μείωση του κόστους και την αποτροπή σχηματισμού καρτέλ στα δημόσια έργα.

Keywords
Τυχαία Θέματα