Επέκταση καταστημάτων και προϊόντων για τη ΘΕΣγάλα

Σε δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών, αναμόρφωση των καταστημάτων και επέκταση του δικτύου του προχωρά ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο εγχείρημα θα αποτελέσει τη βάση ενός δικτύου συνεργασιών με τη μορφή franchise όπου τα υπάρχοντα καταστήματα Αυτόματων Πωλητών, θα ενισχυθούν με νέα προϊόντα, με καθημερινά είδη διατροφής, ελληνικής προέλευσης, ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη.

Ο

συνεταιρισμός διαθέτει σήμερα 62 καταστήματα στην Λάρισα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Στόχος του εγχειρήματος είναι η ενίσχυση των υπαρχόντων καταστημάτων και η μετεξέλιξη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα ως μια «ομπρέλα» για τη διανομή προϊόντων Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, μέσω του δικτύου καταστημάτων του. Η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise θα επιτρέψει παράλληλα στον ΘΕΣγάλα την χρηματοδότηση των επενδύσεων του καθώς και την ανάπτυξη νέων κωδικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΘΕΣγάλα, κ. Θανάσης Βακάλης, σημείωσε σχετικά: «ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε μια δεύτερη φάση ανάπτυξης. Η δημιουργία συνεργασιών μέσω franchise μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την επιτυχία μας για τη διανομή και άλλων προϊόντων απευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς στον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και στην ανάπτυξη συνεργειών με τις τοπικές κοινωνίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας ΘΕΣγάλα, που αποτελεί τον βασικό παράγοντα της επιτυχίας μας μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο αποτυπώνεται πλήρως στο μοντέλο συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η συνεργασία και η σύμπραξη για τον κοινό σκοπό και για αυτό το λόγο θεωρώ ότι οι νέοι μας συνεργάτες θα αγοράζουν εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας για τους ίδιους αλλά και για την οικογένειά τους προσδίδοντας στο εγχείρημά μας και μια κοινωνική διάσταση».

Τους επόμενους μήνες, ο Συνεταιρισμός θα ανακοινώσει και το πλήρες πλάνο επέκτασής του, το οποίο περιλαμβάνει δημιουργία νέων καταστημάτων στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα