Ένας Έλληνας της Σαγκάης φέρνει στη Σαντορίνη ελίτ τουρισμό

Της Στεφανίας Σούκη

«Το όνειρό μου είναι να προσφέρω τα καλύτερα από τη χώρα μου, την Ελλάδα, στην εκλεπτυσμένη ελίτ όλου του κόσμου. Η αποστολή των εταιρειών που αποτελούν τον όμιλο της Hellas Group διεθνώς είναι να ανακαλύπτουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ελλάδα, σε προϊόντα, τόπους κι εμπειρίες, να το εμπλουτίζουν και να το

βελτιώνουν».

Ο Παύλος Κοντομίχαλος είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hellas Group, ενός ομίλου εταιρειών με γραφεία σε Αθήνα και Σαγκάη και δραστηριοποίηση στους τομείς της ελληνικής φιλοξενίας, γαστρονομίας και πολιτισμού. O ίδιος δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια στην Κίνα με αναφορά πάντα στην Ελλάδα: Μy Odyssey, Elaion, Amphora, εστιατόρια Μilos, Hellas House είναι οι εταιρείες που απαρτίζουν αυτή την στιγμή την Hellas Group, όπου έρχεται πλέον να προστεθεί και το νέο εγχείρημα για το ‘’Εrosantorini’’, ένα ιδιωτικό κτήμα με κοινό- στόχο την ελίτ των ταξιδιωτών που αναζητούν την πλήρη ιδιωτικότητα.

Κτισμένο ακριβώς πάνω στο χείλος της Καλντέρας, με απρόσκοπτη θέα προς το Αιγαίο και μόλις δύο χιλιόμετρα απο τα Φηρά, το Erosantorini αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό κτήμα του είδους του στο νησί. Kαταλαμβάνει περίπου οκτώ κατάφυτα στρέμματα γης, που προμηθεύουν την κουζίνα με τα φρεσκότερα υλικά. Οι κύριοι χώροι αναψυχής και εστίασης περιβάλλονται από αυλές που κατεβαίνουν κλιμακωτά προς την Καλντέρα, διαθέτοντας χώρους για ηλιοθεραπεία, μαθήματα γιόγκα, σινεμά κάτω απο τα αστέρια, ρομαντικά δείπνα και κολύμπι στην πιο μεγάλη πισίνα υπερχείλισης (infinity pool) της Καλντέρας. Στην ειδική σουίτα spa του κτήματος, μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ευεξίας περιμένει τους επισκέπτες για ιδιωτικές θεραπείες μασάζ, αλλά και για χαλάρωση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του χαμάμ.

Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 ενήλικες σε πέντε ξεχωριστές σουίτες, οι οποίες προσφέρουν ιδιωτικούς χώρους και βεράντες, ενώ οικογένειες με παιδιά είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Θερμαινόμενα πατώματα και τζακούζι, κρεμαστά τζάκια στα καθιστικά και μια δεύτερη θερμαινόμενη πισίνα καθιστούν το EROSANTORINI ιδανικό προορισμό ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες, για όσους θέλουν να απολαύσουν μια πιο ήρεμη αλλά απόλυτα σαγηνευτική όψη της Σαντορίνης πέρα απο τα συνηθισμένα. Παράλληλα, το γραφικό, κατάλευκο ξωκλήσι του κτήματος προσφέρεται για γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις, αφού το Erosantorini μπορεί να φιλοξενήσει έως 350 άτομα για καθιστό δείπνο ή εως 800 άτομα κοκτέιλ για εκδηλώσεις με απαράμιλλη θέα.

«Στην καρδιά της φιλοσοφίας του Erosantorini βρίσκεται το ελληνικό φιλότιμο, με την έννοια της απλόχερης φιλοξενίας και εγκάρδιας προσφοράς: οι επισκέπτες καταφτάνουν στο κτήμα σαν να επιστρέφουν στο πολυτελές εξοχικό ενός ξεχωριστού φίλου, και έχουν την ευχέρεια να προσαρμόσουν κάθε πτυχή της διαμονής τους στα δικά τους γούστα και προτιμήσεις», αναφέρουν οι επιτελείς του.

Η σύλληψη, η μελέτη και ο σχεδιασμός του EROSANTORINI έγινε από την ομάδα της Χ2 Αρχιτεκτονική με ιδιαίτερες αναφορές στον ευρύτερο κυκλαδικό κυβισμό ενώ ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων και της επίπλωσης του κτήματος είναι της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Πάολα Ναβόνε.

Ποια είναι η Hellas Group

Η Ηellas Group δραστηριοποιείται κυρίως σε Ελλάδα και Κίνα, ενώ στην ‘’ομπρέλα’’ της εντάσσεται και το ταξιδιωτικό γραφείο My Odyssey, που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση ταξιδιού στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στη Νότια Ευρώπη παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Με γραφεία στην Αθήνα, στη Ρώμη και στη Σαγκάη, η εταιρία προσφέρει μια πλήρη γκάμα από υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες σχεδιασμού ταξιδιού για τους διεθνείς ταξιδιώτες που επιλέγουν γνωστούς, κυρίως, ελληνικούς και ιταλικούς προορισμούς, προσφέροντας πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στη Νότια Ευρώπη.

Η εταιρεία Elaion προμηθεύει με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο τις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές, όπως Ιαπωνία, Γερμανία, Κίνα, ΗΠΑ (Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη κ.α.) αλλά και την Ελβετία και ήδη έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις με πιο πρόσφατη αυτή για το βραβείο ‘’Βest of Greece’’ στα διεθνή βραβεία ελαιόλαδου στη Ζυρίχη την περυσινή χρονιά.
Η εταιρεία Amphora ιδρύθηκε το 2007, με στόχο να προωθήσει τα καλύτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας από την ελληνική γη στη νέα γενιά της Κίνας, για μια πιο υγιεινή και πιο μακροχρόνια ζωή. Σήμερα, η εταιρεία εξάγει επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, ελαιόλαδο, μέλι από τα ελληνικά δάση, μαρμελάδες, βασισμένες σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, θαλασσινά από τις ελληνικές θάλασσες, ελληνικά αποστάγματα, καρυκεύματα και διεθνώς βραβευμένα ελληνικά κρασιά κ.α., διαθέτει τα δικά της καταστήματα λιανικής πώλησης στη Σαγκάη, πολλαπλά κανάλια διανομής, καθώς και e-shop.

Τα εστιατόρια Μilos στη Σαγκάη δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις και τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα που βασίζονται στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή.

Αντίστοιχα και το Hellas House είναι ένας χώρος εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών στο κέντρο της Σαγκάης, ιδανικός για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις όλων των ειδών και μοναδικών κοινωνικών εκδηλώσεων. Αυτό που κάνει το Hellas House να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο χώρο εκδηλώσεων στη Σαγκάη έως τώρα, σύμφωνα με τους επιτελείς του είναι «το γεγονός ότι έχει καταφέρει να μεταφέρει την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, τη μακρά ιστορία της και την ελληνική γαστρονομία στην Κίνα».

Keywords
σαντορινη, ελλαδα, hellas, group, αθηνα, odyssey, house, αιγαιο, infinity, pool, spa, ξωκλήσι, προσφορες, συλληψεις, εταιρεία, ιαπωνια, ηπα, νέα, e-shop, υπουργειο εσωτερικων, ομαδα διας, Καλή Χρονιά, χειμερινοι προορισμοι, εκλογες ηπα, γερμανια, γιογκα, διατροφη, ζυριχη, ηπα, ιταλια, κινα, νησι, ξωκλήσι, ονειρο, οψη, ρωμη, σινεμα, τζακια, φηρα, ελαιολαδο, αρχιτεκτονικη, αστερια, ατμοσφαιρα, βρισκεται, γεγονος, γραφεια, δυνατοτητα, εγινε, εγχειρημα, ελβετια, εννοια, ερχεται, εστιατορια, εσωτερικων, εταιρεία, εταιρια, ευρωπη, ζωη, χαμαμ, υπηρεσιες, θεα, κουζινα, κοκτειλ, κρασια, κτημα, μασαζ, μελι, μεσογειακη διατροφη, μηνες, νεα γενια, νεα υορκη, ομαδα, παντα, οκτω, παιδια, παολα, πισινα, σαγκαη, συλληψη, σουιτα, group, αγορες, αυλες, δεξιωσεις, ευχερεια, εξοχικο, ελληνικα, γευσεις, house, hellas, χωρα, ιδανικο, shop, καρδια, μελετη, odyssey, παυλος, spa, θαλασσες, θαλασσινα, υλικα
Τυχαία Θέματα