Ένα bar σε 4 τροχούς

του Κώστα Τσαούση

Στον Μιχάλη αρέσουν και οι μηχανές και τα αυτοκίνητα. Άλλωστε, μια μικρή περιήγηση στη gallery στο facebook του αρκεί για να επιβεβαιώσει κανείς την αρχική διαπίστωση. Ο 35χρονος Μιχάλης έκανε την αγάπη του επάγγελμα- Ο ίδιος μηχανικός με δικό του συνεργείο.

Όλα αυτά τον βοήθησαν να βγάλει πέρα ένα project – εντελώς καινοτομικό για τα ελληνικά δεδομένα που απαιτούσε ειδικές γνώσεις, ταλέντο και σκληρή δουλειά. Το project

έχει την κωδική ονομασία The Vantastic Bar (https://thevantasticbar.com/).

Διαβάζω στο site – που σημειωτέον φτιάχτηκε από κολλητό του Μιχάλη- τα εξής: «Ένα όνειρο, μια ιδέα καλοκαιρινή που ήρθε στο μυαλό ξαφνικά, μετά από την προσωπική ανάγκη του ιδιοκτήτη για ένα party στην παραλία με όλες τις ανέσεις. Ένα ταξίδι στην Ελλάδα και το van βρέθηκε.

Ποιός να το πίστευε το 1978 στην Αγγλία που κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο, ότι σήμερα το 2017 στην Ελλάδα θα έπαιρνε την μορφή ενός κινητού πλήρως εξοπλισμένου bar, με vintage στοιχεία και έτοιμο να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα για να σας παρέχει cocktails, μουσική και άψογη οργάνωση σε κάθε event.Το Vantastic bar είναι εδώ και ξεκινάει το ταξίδι του... Κλείστε θέση και drinks are on the way!».

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με την σειρά. Ο Μιχάλης Σιδέρης λοιπόν βρήκε ένα παλιό βανάκι μάρκας Ford του 1978 και τσούκου τσούκου σαν καλός μάστορας που είναι έφτιαξε ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο bar πάνω σε ρόδες - που πάει όπου θέλεις, καλύπτοντας χιλιόμετρα και κάθε τύπου απαιτήσεις. Όλα χωράνε σε αυτό το vintange αισθητική αυτοκινούμενο bar.

Προσοχή! Προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων (και κυρίως των συνεπειών που θα μπορούσαν να έχουν) να επισημανθεί ότι ο Μιχάλης και το αυτοκινούμενο Vantastic Bar δεν λειτουργεί όπως οι συνήθεις καντίνες με το «βρώμικο». Με άλλα λόγια, δεν λειτουργεί ως bar σε δημόσιο χώρο αλλά παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών σε χώρους ιδιοκτησίας τρίτων – η αυλή ενός εξοχικού, το προαύλιο μιας εκκλησίας κλπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης και η αδελφή του, η Δέσποινα αλλά και η ομάδα των συνεργατών τους προσφέρουν τα εξής πακέτα υπηρεσιών: α) Το πρώτο αφορά, μια δέσμη υπηρεσιών για παιδικά πάρτι, το β) το δεύτερο στη σειρά τους γάμους και τα βαφτίσια και γ) το τρίτο και τελευταίο πακέτο που έχει να κάνει εν γένει με προωθητικές ενέργειες.

Ας ξεκινήσουμε από τα παιδικά πάρτι. Το βανάκι ταιριάζει ιδιαίτερα σε κήπους και αυλές. Προσφέρει μουσική, παιδικά coctails, σπιτικές λιχουδιές και ότι άλλο ζητήσουν οι διοργανωτές γονείς. Ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει εάν και εφόσον ζητηθεί και το πλήρες σετ - προσκλήσεις, τούρτα, γλυκίσματα, animateur, δωράκια καλεσμένων.

Ας περάσουμε στο πάρτι γάμων και βαφτίσεων. Ο Μιχάλης προσφέρει μια διαφορετική και πρωτότυπη πρόταση που περιλαμβάνει dj, barman, catering που όλα χωράνε σε ένα van.

Τέλος, το vantastic bar μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα οργανωμένο προωθητικό εργαλείο για διαφημιστικές ενέργειες προϊόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα