Εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής στην ΠΕΔΜΕΔΕ

Νέος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ) ανακηρύχθηκε ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης, με Αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Γκολιόπουλο και Γενικό Γραμματέα τον κ. Ευάγγελο Κασσελά. Η ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής, για την τριετία 2017-2020, έγινε με σημαντική προσέλευση εργοληπτών, τόσο στην Αθήνα όσο και στα 13 Περιφερειακά Τμήματα σε όλη τη χώρα.

Τα αποτελέσματα της κάλπης ανέδειξαν για μία ακόμη φορά σε πανελλαδική κλίμακα πρώτη δύναμη το συνδυασμό "ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ", με ποσοστό 65,3%. O Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, επισήμανε ότι μεγάλο μέρος των πρωτοβουλιών του για την επόμενη τριετία θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση του ΤΜΕΔΕ για τη στήριξη κατ' αρχήν των ατομικών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εξασφάλιση περισσότερων έργων για την περιφέρεια και στην επίτευξη ενιαίας έκφρασης του κατασκευαστικού κλάδου μέσα από τη συγκρότηση Εθνικής Συνομοσπονδίας.

Επίσης ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης τόνισε ότι η επικράτηση, για μια ακόμη φορά, της παράταξης "ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ" που είχε την ευθύνη της διοίκησης της ΠΕΔΜΕΔΕ για την παρελθούσα τριετία υπό την Προεδρία του Γεωργίου Ρωμοσιού, επιβεβαιώνει την εκ νέου εμπιστοσύνη από την πλειοψηφία των μελών της Ένωσης, για τη συνετή και συνεπή αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου, έχοντας σαν γνώμονα την προάσπιση των καλώς νοούμενων συμφερόντων των μελών της, την ανύψωση του κύρους και της ισχύος της ΠΕΔΜΕΔΕ, και κυρίως την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων και ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη της Ένωσης.

Keywords
Αναζητήσεις
αποτελεσματα πεδμεδε 2017
Τυχαία Θέματα