Έγινε πλούσια και διάσημη λόγω των οπισθίων της με περιφέρεια 1 μέτρο και 78 εκατοστά

Πρόκειται για μία από τις ανερχόμενες σταρ του Instagram με 122.000 φαν που λατρεύουν τις καμπύλες της και ειδικά τα τεράστια οπίσθια της.

Με 1 μέτρο και 78 εκατ. περιφέρεια οπισθίων η Raylynn από την Ατλάντα της Georgia των ΗΠΑ έχει γίνει πλούσια και διάσημη, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγορούν για απάτη, αφού πιστεύουν πως τα οπίσθια

της είναι αποτέλεσμα Photoshop.

H ίδια σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο έχει πάνω από 133.000 προβολές, αποδεικνύει πως οι καμπύλες της και ειδικά τα οπίσθια της είναι 100%... δικά της.

Αυτό που κάνει κάποιους χρήστες να έχουν αμφιβολίες είναι πως από την μέση και επάνω είναι πολύ λεπτή ενώ από την μέση και κάτω έχει τεράστια πόδια και οπίσθια.

Η ίδια δηλώνει πως σκοπός της είναι να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά με το σώμα τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η Raylynn πάσχει από λεμφοίδημα με την ίδια να περιγράφει τον εαυτό της ως 'PAWG', δηλαδή "phat ass white girl".

Η Raylynn είναι μητέρα ενός κοριτσιού και έχει κάνει την ιδιαιτερότητά της χρυσοφόρα επιχείρηση αφού χρεώνει με τον μήνα χρήστες του διαδικτύου που θέλουν να βλέπουν φωτογραφίες της. Η σταρ του Instagram δηλώνει πως δεν είναι πορνοστάρ αλλά μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα