Διοργάνωση του 16ου East Med Yacht Show 2017 στον Πειραιά

Η οργανωτική επιτροπή του East Med Yacht Show, ανακοινώνει τη διοργάνωση του 16ου yacht show, ένα από τα μεγαλύτερα σαλόνια του θαλάσσιου τουρισμού. Το σαλόνι-θεσμός του κλάδου θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά από τις 5 έως τις 9 Μαΐου 2017.

Στόχος

του είναι η ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς, με κύριο σκοπό τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών μέσω των επαγγελματιών του yachting και του κλάδου γενικότερα.

Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν η Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (HPYOA) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (HYBA), ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ). Μέχρι στιγμής το σαλόνι έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (EOT), ο Δήμος Πειραιά, και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων .

Keywords
Τυχαία Θέματα