Διαγωνισμός ομορφιάς «Miss Porto Carras 2016» για άλλη μια χρονιά στο Porto Carras Grand Resort

Tο Porto Carras Grand Resort άρχισε ήδη να ζει στο ρυθμό της διεξαγωγής του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Porto Carras» τον οποίο φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά, στα πλαίσια της προετοιμασίας των φιναλίστ για το διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Serbia 2016»!

Το πιο glamorous θέαμα του φθινοπώρου το οποίο θα λάβει χώρα στο lobby του Porto Carras Meliton

5*, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 επιφυλάσσει για τους παρευρισκόμενους μια βραδιά με λάμψη, φώτα, στρας και 23 καλλονές από τη Σερβία, που θα παρουσιάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών Σέρβων σχεδιαστών.

Για την προετοιμασία των υποψηφίων συνεργάζονται και φέτος καταξιωμένοι στο χώρο τους επαγγελματίες, που εγγυώνται μια μοναδική βραδιά.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν λαμπερά ονόματα, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η Πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη δημοσιογράφος, κα Vesna De Vinca. Εκτός από τις υπέροχες Σέρβες καλλονές, ξεχωριστή λάμψη και στο φετινό Διαγωνισμό Ομορφιάς θα δώσουν πολλοί επίσημοι καλεσμένοι.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι την τελετή ανάδειξης "Miss Porto Carras 2016" θα πραγματοποιούνται παράλληλα διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο προετοιμασίας των φιναλίστ για τη μεγάλη βραδιά. Όλοι οι πελάτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις φωτογραφίσεις, τα γυρίσματα, τις backstage προετοιμασίες των κοριτσιών, ζώντας από κοντά τον πυρετώδη ρυθμό των καλλιστείων «Μiss Porto Carras 2016».

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί τη σταθερή επιλογή των διοργανωτών των Σερβικών καλλιστείων, καθώς γοητεύει με την απαράμιλλη ομορφιά του, τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του, τη φιλοξενία του, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μια υπέροχη βραδιά με ομορφιά, λάμψη και εξαιρετική διάθεση σας περιμένει να την απολαύσετε στο Porto Carras Grand Resort!

Keywords
Τυχαία Θέματα