Δεν τρομάζουν μόνο οι μεγάλες...

Αν ήταν εντυπωσιακή σε όγκο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τετάρτη, είναι βέβαιο οτι θα τρόμαζε την κυβέρνηση.

Αν κρίνουμε όμως από τις αντιδράσεις ορισμένων υπουργών της, κατόρθωσε να τους τρομάξει μια συγκέντρωση, όχι και τόσο μεγάλη.

Οι ειρωνείες κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους συγκεντρωμένους, αποκαλύπτουν έναν πανικό, όχι για την ίδια την συγκέντρωση, αλλά για τις συγκεντρώσεις που έρχονται μετά το καλοκαίρι

και οι οποίες φαίνεται οτι θα είναι μεγαλύτερες.

Γιατί τρόμαξε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;

***Διότι διαπίστωσε οτι η συγκέντρωση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αν λειτουργούσαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κι αν δεν υπήρχε ο φόβος των επεισοδίων από τους γνωστούς αντιεξουσιαστές.

***Διότι διαπίστωσε οτι οι άστοχες δηλώσεις στελεχών της, όπως ο Φίλης και ο Κατρούγκαλος την διόγκωσαν, αποκαλύπτοντας την κακή επικοινωνιακή στρατηγική που εξακολουθεί να παράγει η βαβέλ του κυβερνώντος κόμματος.

***Αλλά κυρίως διότι αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί μετά το καλοκαίρι...

Αν τώρα μαζεύτηκαν επτά ή οκτώ χιλιάδες άνθρωποι, επειδή τους κάλεσε μια παρέα στο διαδίκτυο, μπορούμε εύκολα να φανταστούμε πόσος κόσμος θα μαζευτεί, όταν τον καλέσουν τα κόμματα και τα συνδικάτα και την ίδια στιγμή οι έλληνες θα παραλαμβάνουν:

Τα φουσκωμένα εκκαθαριστικά σημειώματα από την Εφορία, τα οποία υποτίθεται οτι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα ξεφούσκωνε! ­Τα σημειώματα για τον ΕΝΦΙΑ, που υποτίθεται οτι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα καταργούσε!

Τις μειωμένες συντάξεις λόγω τη μείωσης στις επικουρικές που υποτίθεται οτι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν θα άγγιζε!

Τότε θα έχουν κάθε λόγο να νιώθουν διπλά αγανακτισμένοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι κι ελεύθεροι επαγγελματίες που ακόμη βρίσκονται σε φάση απογοήτευσης και δεν έχουν ακόμη αποφασίσει να σηκωθούν από τον καναπέ τους, επειδή δεν έχουν και κάπου αλλού να ελπίζουν.

Γι αυτό τρόμαξε η κυβέρνηση, ενώ εξακολουθεί να προσποιείται οτι δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν τρομάζουν τις κυβερνήσεις μόνο οι συγκεντρώσεις που είναι μεγάλες. Ενίοτε τρομάζουν και οι μικρότερες, που δείχνουν πως κάποτε θα γίνουν μεγάλες...

Keywords
Τυχαία Θέματα