Χάρης Μπρουµίδης (Vodafone Ελλάδας): Δημιουργώντας αξία μέσα από ψηφιακές υποδομές και αξιόπιστες υπηρεσίες

Η εταιρεία προχωρά στην πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι

Τον ρόλο της ως μέλους του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στην αγορά της κινητής, της σταθερής και του Ιντερνετ της χώρας, επιβεβαιώνει η Vodafone

Ελλάδας.

Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας: από την αρχή της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, ενώ από το 2008 έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ.

Η Vodafone Ελλάδας υλοποιεί ένα νέο επενδυτικό σχέδιο ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020 για την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή, στο πλαίσιο του οποίου θα προχωρήσει στην πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα.

Επίσης, το επενδυτικό της σχέδιο περιλαμβάνει την ανάπτυξη υπηρεσιών τηλεόρασης για τη δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της ελληνικής αγοράς, αναβαθμίσεις προϊόντων και υπηρεσιών με προγράμματα και τεχνολογίες που δίνουν αξία στον πελάτη, αλλά και την αναβάθμιση του δικτύου λιανικής για τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των καταναλωτών σε θέματα τεχνολογίας, αλλά και τη στήριξη συνεργατών και τοπικών κοινωνιών.

Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σταθερής και Ιντερνετ. Παράλληλα, επεκτείνει διαρκώς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο στην κινητή, με εκτενή κάλυψη 3G και 4G και υπηρεσίες 4G+ που προσφέρουν υψηλές ταχύτητες, ποιότητα και αξιοπιστία στους συνδρομητές της, ενώ παρέχει την τεχνολογία HDVoice για εντυπωσιακά καθαρό ήχο.

Μάλιστα, παρέχει εγγύηση δικτύου για πρώτη φορά στη σταθερή σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες, που έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν προγράμματα VDSL με ταχύτητα 50 Mbps. Πλέον, για τους συνδρομητές υπάρχει η δυνατότητα να έχουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν.

Η Vodafone στέκεται επίσης δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία ως αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την πληροφορική με τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία τους. Η εταιρεία αποτελεί έναν κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών Internet of Things (IoT), σχεδιάζοντας και υλοποιώντας στην Ελλάδα καινοτόμες λύσεις, οι οποίες παρέχονται στη διεθνή αγορά από τον Ομιλο Vodafone.

Παράλληλα, μέσα από το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, τα καταστήματα Vodafone παρέχουν την καλύτερη εμπειρία λιανικής, ενώ η ομάδα Internet Vodafone βοηθά τους πελάτες να εξοικειωθούν με τη χρήση του mobile Ιnternet και τη συσκευή τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Ελλάδας Χάρη Μπρουμίδη, «η Vodafone τοποθετείται δυναμικά ως στρατηγικός επενδυτής σε κρίσιμες εθνικές υποδομές. Εχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο υπάρχει στις νέες τεχνολογίες μέσω συνεχών επενδύσεων. Οδηγούμε την αγορά μπροστά επενδύοντας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στην οικονομία, στον τουρισμό, στις επιχειρήσεις και τους πολίτες τις καλύτερες τεχνολογίες που θα στηρίξουν την ανάπτυξη, την καινοτομία και την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους. Οραμά μας είναι να αποτελέσει η Vodafone τον καταλύτη για την πορεία της Ελλάδας προς την κοινωνία των Gigabit μέσα από τη δημιουργία των ταχύτερων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών, τη σύγκλιση σύγχρονων και ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, τη διάθεση των πλέον καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στην αγορά, αλλά και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα