Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Springfield στην Ελλάδα

Το πρώτο κατάστημά της στην Ελλάδα εγκαινίασε η ισπανική αλυσίδα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης Springfield την Παρασκευή 19 Μαϊου.

Το πρώτο Springfield κατάστημα βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου (Πλάτωνος 2 και Αγ.Γεωργίου), σε ένα εντυπωσιακό κτίριο τριών ορόφων,
με μοντέρνο, βιομηχανικό design, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Τα

εγκαίνια έγιναν παρέα με τον 95.2 Athens DeeJay και την εκπομπή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου – live – καθώς και εκλεκτούς καλεσμένους όπως τους Μέμο Μπεγνή, Ρένο Ρώτα, Βίκυ Κάβουρα, Αντωνία Καλλιμούκου και Κατερίνα Γερονικολού.

To brand Springfield δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα της νεανικής, αντρικής ένδυσης και υπόδησης. Το 2006 επεκτείνεται στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό παρουσιάζοντας συλλογές ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ που απευθύνονται στη σύγχρονη νεαρή γυναίκα. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του ηγετικού ομίλου στην βιομηχανία της μόδας. Σήμερα, το brand Springfield έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης διατηρώντας πάνω από 941 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες.

Στην Ελλάδα περιέρχεται στο δυναμικό του Ομίλου Επιχειρήσεων Κωνσταντίνου, Alimar Development Α.Ε..

Keywords
Τυχαία Θέματα