Αναβαθμίστηκε το τεχνολογικό υπόβαθρο στο Ford EcoSport

Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια στην επιλογή ενός αυτοκινήτου από τον υποψήφιο αγοραστή είναι το τεχνολογικό υπόβαθρο των αυτοκινήτων. Κυρίως ενδιαφέρονται για τις τεχνολογικές διατάξεις που συμβάλουν στη μείωση των ατυχημάτων, στην αύξηση της συνδεσιμότητας και στη παροχή υψηλότερων επίπεδων άνεσης.

Στο ανανεωμένο Ford EcoSport, το προηγμένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της Ford SYNC 3 είναι συμβατό με Apple

CarPlay και Android Auto. Το SYNC 3 υποστηρίζεται από την έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών του EcoSport, που λειτουργεί με κινήσεις pinch & swipe. Με το SYNC 3 προσφέρεται και μια ανεξάρτητη, έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, ενώ μια έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών προσφέρεται σε συνδυασμό με συνδεσιμότητα Bluetooth και δύο θύρες USB.

Το νέο ηχοσύστημα B&O PLAY υπόσχεται υψηλή απόδοση. Διαθέτει δέκα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer τοποθετημένου στο χώρο αποσκευών και ενός ηχείου μεσαίων συχνοτήτων στο κέντρο του ταμπλό. Το σύστημα έχει ρυθμιστεί ειδικά για το EcoSport, και ελέγχεται από τον ενισχυτή επεξεργασίας ψηφιακού σήματος τελευταίας γενιάς. Περιλαμβάνει και μια ρύθμιση ήχου Surround. Το EcoSport για πρώτη φορά προσφέρεται με Cruise Control και Adjustable Speed Limiter. Αυτή η διάταξη βοηθά τους οδηγούς να τηρούν τα όρια ταχύτητας. Επίσης η Rear View Camera βοηθα τον οδηγό να παρκάρει πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι αυτόματοι προβολείς, οι καθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και το θερμαινόμενο τιμόνι βελτιώνουν περαιτέρω την άνεση. Ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 4,2 ιντσών διευκολύνει την πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες οδήγησης. Οι ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέπτες είναι θερμαινόμενοι για άμεση εκκίνηση όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Μεταξύ των τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού είναι το Blind Spot Information System της Ford, που μπορεί να προειδοποιήσει τον οδηγό για οχήματα που πλησιάζουν και το στάνταρ Roll Stability Control που προσαρμόζει τη ροπή του κινητήρα και το φρενάρισμα για διατήρηση του ελέγχου.

Η βελτιωμένη προστασία επιβατών περιλαμβάνει τώρα εμπρός αερόσακους για τον οδηγό και το συνοδηγό, αερόσακο γονάτου οδηγού, νέους πλευρικούς αερόσακους με λειτουργία που παρέχει έξτρα προστασία θώρακα και νέους αερόσακους προστασίας κεφαλής που παρέχουν μέγιστη κάλυψη σε πλαϊνές συγκρούσεις. Το ανανεωμένο EcoSport διαθέτει πλέον και περιμετρικό συναγερμό.

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα