Αυτή η γυναίκα κάνει τη δουλειά των ονείρων σας

Η Megan Fox ανοίγει αισθησιακά το καπό ενός αυτοκινήτου στην ταινία Transformers, η Letty κυριεύει τους δρόμους στο Fast και Furious και η Jessica Simpson πλένει το αυτοκίνητο στους Dukes of Hazzard. Υπάρχει κάτι στο συνδυασμό μιας γυναίκας και ενός γρήγορου αυτοκινήτου που εξάπτει την ανδρική φαντασία.

Η περίπτωση όμως της Alex Hirschi, μπορεί

να καταστρέψει κάθε αντρικό εγωισμό.

Η Alex Hirschi πληρώνεται για να οδηγεί μερικά από τα πιο γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα. Η Hirschi δεν οδηγεί απλά μια BMW i8 σαν πριγκίπισσα. Οι πιο πολυτελείς μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο την αναζητούν για να κάνει την παρουσίαση ενός καινούργιου αυτοκινήτου και η άποψη της έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στους επίδοξους αγοραστές κορυφαίων οχημάτων.

Έχοντας ως έδρα την πρωτεύουσα των supercar του κόσμου, το Ντουμπάι, η Hirschi κατάφερε να συγκεντρώσει έναν τεράστιο κοινό στο Instagram με το όνομα «Supercar Blondie».

Εν ολίγοις, η Alex έχει την δουλειά των ονείρων σας και πληρώνεται για να οδηγεί τα καλύτερα αυτοκίνητα σε μερικούς από τους καλύτερους δρόμους του κόσμου. Όσον αφορά στους μπλόγκερς αυτοκινήτων, κερδίζει με διαφορά σε μια αγορά που κυριαρχείται από άνδρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα