Sidney Toledano, ο ισχυρός άνδρας της Dior αποχωρεί μετά από μια εικοσαετία

Ο Sidney Toledano πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής της εταιρείας LVMH Christian Dior, ολοκληρώνοντας μια σχεδόν 20ετή θητεία στο τιμόνι ενός από τους κορυφαίους οίκους μόδας παγκοσμίως, καθώς ο κολοσσός ειδών πολυτελείας ανανεώνει τα εκτελεστικά του στελέχη.

Ο Pietro Beccari, ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου μόδας Fendi που ανήκει στην LVMH,

θα αντικαταστήσει τον Toledano ως Διευθύνων Σύμβουλος της Christian Dior Couture στις αρχές του 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που εδρεύει στο Παρίσι, κι η οποία ανακοίνωση επιβεβαιώνει προηγούμενο ρεπορτάζ του Bloomberg News. Ο επικεφαλής της Dior θα αναλάβει έναν εποπτικό ρόλο ως επικεφαλής της ομάδας μόδας της LVMH, επιβλέποντας μικρότερα εμπορικά σήματα όπως οι Loewe, Kenzo και Celine.

Η στροφή ολοκληρώνει μια εποχή για τον οίκο Dior, μετά από δύο δεκαετίες, κατά τις οποίες το Toledano ενήργησε ως ένα σταθερό χέρι, καθώς οι σχεδιαστές όπως ο John Galliano κέρδιζαν τους πηχιαίους τίτλους για τις δημιουργίες τους και, ορισμένες φορές, για τη συμπεριφορά τους. Ο 66χρονος επικεφαλής της Dior ηγήθηκε της ταχείας ανάπτυξης και του μετασχηματισμού ενός οίκου μόδας γνωστού για την ενδυμασία της Grace Kelly και της Marlene Dietrich, επαναλανσάροντας το ανδρικό ντύσιμο υπό τον Hedi Slimane.

Keywords
Τυχαία Θέματα