Robert De Niro: Απο ηθοποιός... ξενοδόχος!

Ένα boutique ξενοδοχείο 83 δωματίων ετοιμάζεται να ανοίξει στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου το 2019, ο σταρ του Χόλιγουντ Robert De Niro.

Το ξενοδοχείο Wellington αναμένεται να περιλαμβάνει 83 δωμάτια, spa και δύο εστιατόρια, ανέφερε ο 72χρονος ηθοποιός σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες.

«Το Λονδίνο είναι

μία από τις πλέον συναρπαστικές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου. Είναι απόλυτα λογικό να κατασκευάσουμε ένα ξενοδοχείο που θα αντιπροσωπεύει όλα αυτά στην καρδιά της πόλης, στο Κόβεντ Γκάρντεν» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Ντε Νίρο θα συνεργαστεί με την εταιρεία ακινήτων Capco Properties και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις BD Hotels ώστε αυτό το ξενοδοχείο, για το οποίο δεν έχουν προς το παρόν εκδοθεί όλες οι απαραίτητες άδειες δόμησης από τις τοπικές αρχές, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στο 2019.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι επίσης ιδιοκτήτης του πολύ δημοφιλούς ξενοδοχείου "The Greenwich Hotel" που άνοιξε το 2008 στη Νέα Υόρκη και είναι επίσης ιδιοκτήτης του πρώτου Nobu Hotel στις Φιλιππίνες, που όμως το 2015 κατέλαβε τον τίτλο του χειρότερου πολυτελούς ξενοδοχείου στη λίστα του Luxury Travel Intelligence.

Keywords
Τυχαία Θέματα